2023-as bútor újdonságok, amiket kültérre ajánlunk

Lassan elérkeznek azok a napok, amikor már kint élvezhetjük a tavasz illatát és lágy napsugarait, az étteremben, kávézóban pedig a teraszon foglalunk legszívesebben helyet. A tavaszra hangolódva a Coninvest belsőépítészeti szakemberei összegyűjtötték 2023 újdonságait, amelyekkel a minőségi design a teraszra is kiköltözik.

Kedvenc kültéri székeink

Az acél székekből és bárszékekből álló Coupole kollekció az azonos nevű, korábbi bestseller kortárs újraértelmezése, amelyet az EMU kutatási és fejlesztési központjára bíztak. A háttámla jellegzetes mintázata a Brunelleschi dóm formáiból merít ihletet.

A Rosa Splendiani Dakota kollekciója a tradíció és az innováció, a természet és a technológia tökéletes elegyét képviseli. A kifinomult és esszenciális vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok, a design és a hagyományok tökéletes egyensúlya teszi alkalmassá a beltéri és kültéri terek berendezésére egyaránt.

A Lamorisse egy olyan karosszék, amelyet a Pedrali a szabadban való tartózkodásra tervezett, de bármilyen környezetben alkalmas a tökéletes kikapcsolódásra. Alumínium vázának köszönhetően ideális vízparti verandára, árnyékos kültéri területekre, medence melletti asztalhoz, de akár egy hajó fedélzetére is.

Ívelt vonalakkal körbeölelő székek, amelyekben a kényelem és a nyugodt dizájn találkozik. A Drigani Slick bútorcsaládja karfával vagy anélkül is kapható, a kényelem és a praktikum testreszabása érdekében, minden környezethez igazodva.

A Varaschin Clever szék tökéletes egy aperitif vagy egy szabadtéri ebéd elfogyasztásához. A széles ülőfelülethez nagyméretű, vízálló akrilszövetből készült párna választható. A könnyű és könnyen kezelhető Clever székek egymásba rakhatók és könnyen mozgathatók, így az asztalnál lévő ülőhelyeket a vendégek számához lehet igazítani. Robusztussága és könnyű tisztíthatósága miatt egyre gyakrabban választják bárok és éttermek kültéri helyiségeihez.

A Rosa Bouquet, Corallo és Marsala a Nardi rózsaszín színskálájának lenyűgöző árnyalatai, amelyek a kültéri székek és alacsony asztalok különböző kollekcióihoz, például a Trill, a Net és a Doga kollekciókhoz választhatók. A romantikus és finom Rosa Bouquet, az élénk Corallo és az intenzív Marsala sokoldalúak, lágyabbá teszik a kültér hangulatát. Akár egyszínű változatban, akár más merészebb színekkel kombinálva is választhatjuk őket.

Kényelem magas fokon

Az Arki-Sofa a Pedrali kültéri lounge ülőgarnitúra rendszere, amely magában hordozza a beltéri kanapék kényelmét és eleganciáját. A különböző modulok révén az Arki-Sofa segítségével többféle összeállítás hozható létre a tér és a személyre szabhatóság igényeinek megfelelően.

A Shape a Drigani divatos moduláris kanapékollekciója. Csak válasszuk ki kedvencünket a különböző formák és méretek közül, és állítsuk össze személyre szabott kanapénkat. Hangulatos és emlékezetes pillanatok ideális helyszíne a szabadban, egy nagy teraszon vagy egy kis verandán egyaránt.

A Rosa Splendiani által tervezett Tosca kanapé a kültéri bútorok moduláris kialakításának evolúcióját testesíti meg. Minimalista kialakítás és egyenes vonalak, valamint a szövetek testre szabhatóságának végtelen lehetőségei jellemzik. A különböző tér- és elrendezési igényekhez illeszkedően a legmegfelelőbb kompozíciót lehet vele összeállítani.

A Varaschin Belt moduláris kanapé elemeivel a kültér kényelmessé és dinamikussá válik. A lineáris és ívelt vonalvezetésű elemek kombinálásával végtelen számú kompozíció hozható létre, eleganciát és személyiséget kölcsönözve a kerteknek, teraszoknak, erkélyeknek, verandáknak, medencéknek és teraszoknak.

Kiegészítők a teraszon

A Camaleon egy multifunkcionális és testre szabható moduláris rendszer az EMU-tól, amely a különböző átfedő szerkezeteknek köszönhetően lehetővé teszi, hogy szabadon hozzunk létre személyre szabott, sokféle kompozíciót, így kaphatunk növénytartókat, tárolókat, térelválasztókat és polcokat is fémből és teakfából.

A Ramon Esteve által a Vondom számára tervezett Factory kollekció kültéri lámpáit az alumínium profil és a „deployé” háló jellemzi.

Ugyancsak Ramón Esteve tervezte a Faz kollekciót a Vondom számára. A szögletes, mégis organikus formavilág többféle stílusú kültérhez is alkalmassá teszi.

 

A termékekről további információkért érdeklődjön munkatársainknál!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.