A világ nyolcadik csodája: a tökéletes párolás

A világ nyolcadik csodája: a tökéletes párolás

A professzionális sütés-főzés két hatékony eszközét volt szerencsénk megismertetni a nagyközönséggel. Tökéletesen passzolnak egymáshoz, segítik egymás munkáját, az eredmény pedig lenyűgöző.

Nagy örömünkre szolgál ugyanis, hogy bemutathatjuk az MKN FlexiCombi és SpaceCombi kombipárolókat és a FlexiChef nyomás alatti készüléket, és az azokat legbiztosabban kezelő Ruprecht Lászlót. A technológia és a séf is bizonyíthatott november 29-én, amikor az MKN készülékei budaörsi konyhastúdiónkban debütáltak.

A premieren a német MKN-t képviselő séf, Frank Honig is ott volt, akinek segítségével megismerhettük az MKN kombipároló sokféle felhasználási lehetőségeit. Ruprecht László fantasztikus ősz végi menüjével (oh, az a céklaleves, almával, gyömbérrel és shitake gombával!) be is bizonyította vendégeink számára, hogy hogyan érhető el a tökéletes íz az új technológia segítségével.

Aki további bemutatóra kíváncsi, keressen minket!

A jó hír, hogy a Walter tanácsadó séfje, a Stílusos Vidéki Éttermiség megálmodója a jövőben is segítségünkre lesz: bemutatófőzésekkel és MKN kombipároló forródróttal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére!

Bővebb információt kérjenek kollégáinktól az info@coninvest.hu címen.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.