Bagatelle MOM Park, Budapest

Mindig nagy lelkesedéssel fogunk az olyan projektekbe, ahol nemcsak szakértelmünkkel tudjuk segíteni a megvalósítást, hanem mi is tanulhatunk és inspirálódhatunk. Albrecht Wirtz-cel (a Németvölgyi úti Villa Bagatelle és a MOM Park Bagatellini megálmodójával és tulajdonosával) nem új keletű a munkakapcsolatunk, hiszen a lila-fehér kis pékségbe még 2012-ben mi szállítottunk rozsdamentes bárpult szerkezeteket, pultokat és konyhagépeket. Sokak kedvenc helye most pedig még varázslatosabb lett, hiszen a gyönyörű installációkat dedikáló HelloWood csapata egy mesebeli erdőt épített a Bagatellini elé – így ha esik, ha fúj, egy fix piknikező hely biztos lesz mostantól a városban. A rendkívül kreatív projektben a mi feladatunk a kávézópult kioszk tervezése és gépekkel való berendezése volt, így mi szállítottuk a teljes rozsdamentes pultszerkezetet, a hűtővitrineket, a mosogatógépet, a pultban találhat hűtőt és rozsdamentes kiegészítőket is. Számos egyeztetést követően egy igazán egyedi tér kialakítására került sor, ahová mi is bármikor szívesen visszamegyünk egy finom kávéra és süteményre, hogy egy kicsit elvarázsolva érezzük magunkat a dizájnlombok alatt.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.