Budaörsön a jövő már elkezdődött!

Budaörsön a jövő már elkezdődött!

2018. novemberében adták át Budaörsön a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumot, amely jelenleg a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz értékesítési szalonja. A létesítmény belső tereibe asztalokat, büfé berendezéseket, háttér konyhát és konyhai gépeket szállítottunk, mindezt a legkorszerűbb formai és minőségi szempontok szerint.

Hozzánk hasonlóan ők sem egy napjainkban alakult vállalkozás, már több, mint 25 éve működnek sok elismeréssel, rangos díjjal a hátuk mögött, melyek nagy részét az ügyfeleik elégedettsége alapján nyerték el. Az újgenerációs autókomplexum egy olyan alkotás, ahol a munkatársak egy teljesen új értékesítési stratégiát követnek annak érdekében, hogy az ott eltöltött idő valódi élményt jelentsen minden ügyfél számára.

Mindezek okán a beruházással 70 új munkahelyet is teremtettek a térségben. A létesítmény építészeti szempontból is említésre méltó, kezdve a digitális innovatív megoldásoktól a belső terek jövőbe mutató dizájnjának kialakításáig. Az alapkő letételétől eltelt másfél év alatt itt nem csak egy építkezés zajlott, hanem egy valódi jövőtervezés kezdődött el. Az időintervallum, mely alatt ez létrejöhetett egy szenzációs teljesítmény még akkor is, ha beleszámítunk plusz egy éves tervezési periódust, ami az építkezési folyamatot megelőzte.

Ebben már mi is részt vettünk, így ténylegesen a szemünk előtt épült fel – szinte a semmiből – ez az impozáns, minden szempontból egyedülálló létesítmény. Ez az újgenerációs értékesítési pont már felkészülten várja a – szakértők szerint már korántsem távoli – jövőt, amikor az önvezető autók is megjelennek, teljesen átalakítva ezzel a városi közlekedést.

Ami különösen tetszett nekünk ebben a projektben az az, hogy az egész tervezési folyamatot, minden egyes falat, bútort, digitális kijelzőt, már ebben az innovatív szellemben terveztek, a jövő autóiparának, új értékesítési szemléletének alárendelten. Ez az érték Budaörsnek is rendkívül fontos, nem véletlenül lett Budaörs Innovacity a település szlogenje.

Az innováció a siker alapköve

Az innovációt mi is a siker alapkövének tartjuk, mert egy sikeres vállalkozás csak addig beszélhet jövőről, amíg képes megújulni és mer változni, új igényességet teremteni. A létesítmény belső tereibe asztalokat, büfé berendezéseket, háttér konyhát és konyhai gépeket szállítottunk, mindezt a legkorszerűbb formai és minőségi szempontok szerint. Így a szalon különleges színtere lehet ügyfélrendezvényeknek és más, egyedülálló eseményeknek is.

Köszönjük ezúton is a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumnak, hogy ennyi jelentkező közül végül ránk esett a választás.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.