NyitniKÉK

NyitniKÉK

Az Audi Hungaria G8 épületében található iroda bútorzatának cseréje egy nagyon kedves és izgalmas projektje volt a Coninvest munkatársainak, amit nemrégiben fejeztünk be.

Érdekessége, hogy az iroda területének egy részét szerettük volna kicsit érintetlenül hagyni, hogy megmaradhasson egy szokásos “beszélgető helynek”, amit már kellőképpen megszoktak és megszerettek a dolgozók is az idők folyamán. Így lényegében csak kisebb változtatásokat végeztünk, de az a bizonyos, kultikus “megbeszélő hely” funkciójában megmaradt.

Mindezt modern, flexi bútorokkal, puffokkal, kanapékkal, trendkövető anyagokkal és színekkel igyekeztünk feldobni, de hosszabb ötletelés után alakult ki, hogy milyen szempontoknak feleljen meg. Mivel nap, mint nap egészen különböző megbeszélések lehetnek egy ilyen mozgalmas közösségi térben, ezért fontosnak tartottuk, hogy legyen kicsit magasabb, bisztró méretű tárgyaló rész is, hangszigetelt panelekkel leválasztott lounge sarokkal, kivetítéshez puffokkal, ami egy másik esetben – más igény esetén – a megbeszélő sarokhoz húzható. El akartuk kerülni, hogy felesleges falakat húzzunk az egyes részek közé, így hangulatos virágfallal választottunk el a tereket egymástól. Ehhez hangulatban jól passzoltak az egyedi padok, a magas asztalok, a formatervezett székek. A letisztult vonalakat követő csendesszoba is kialakításra került, ugyanis minden mai modern munkahelyen már ez is fontos része lehet a kiegyensúlyozott munkamenetnek.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.