Közösség Coninvest székeken

Közösség Coninvest székeken

Sorban nyílnak a közösségi munkahelyek, ahol egy átlagos irodához képest nagyobb szerepet kap a rugalmasság és az alkalmazkodó készség. Ezt a szemléletet a belső terek tervezésekor is figyelembe kell venni, így az újonnan nyílt miskolci Grabovsky Coworking&More esetében is számos innovatív szempontot tartottak szem előtt. Tóth Tímea építész-tervező művésszel beszélgettünk.

Mi volt a fő koncepció a Grabovksy belső terének kialakításakor?

A tetőtérben előzőleg egy építész iroda működött, látszó gerendákkal, amibe már az első alkalommal beleszerettünk: világos irodai teret akartunk, mely otthonos is egyben. A belső teret co-working munkakörnyezetre terveztük: legyenek saját, elszeparált bérelhető munkahelyek és egyben használható legyen rendezvény helyszínként is. Egy olyan kreatív, fiatalos és lendületes környezetet álmodtunk meg, amelyben különböző területen működő civilek, vállalkozók, szabadúszók, egyetemisták, start up cégek és hasonló gondolkodású szakemberek egy térben dolgoznak, alkotnak, közösséget építenek. Miskolcon és az észak-magyarországi régióban elsőként hoztunk létre közösségi irodát, amely egyben rendezvénytérként is funkcionál.

Egy hagyományos irodához képest mire kellett külön figyelni, más hangsúlyt fektetni a tervezéskor?

Célunk volt egy olyan tér kialakítása, mely openoffice-ként és közösségi térként is tud funkcionálni. Mindemellett a tárgyaló boxokban lehetőség van elvonulni, személyes találkozókat és tárgyalásokat folytatni. A közösségi térben nagy hangsúlyt fektettünk a mobiliák variálhatóságára, átrendezhetőségére.

Mi az a három fő elem, ami mindenképpen kiemelendő, vagy ami egyedivé teheti ezt a projektet?

Kiemelném a tárgyaló ‘boxokat’, melyek külön-külön arculatot kaptak. Jellemző rájuk az oldalfal színezés (indigó kék, türkiz és szürke), erre került egy erős grafikai elem. Bútorozásban is kerestük a kontrasztot, vagy épp a harmóniát ezekben a helyiségekben.

A második elem a grafikai arculat lehet, melyet Veit Péter / Redon tervezett. Számos megbeszélés volt a megrendelő, közte és köztem, hogy valami különleges jöjjön létre. Az üvegfóliákon a logó átiratai, az inspiráló szövegek, mind hosszas munka eredményei.

A harmadik elem pedig a nappali otthon érzése, mely abból is adódik, hogy a teakonyha ezen térrész mellett van közvetlenül, így egy kávéval a kezünkben ülhetünk a kanapén és intézhetjük a napi dolgainkat, mint akár otthon.

Milyen bútorokat szállított a Grabovskyba a Coninvest? Miért ezekre esett a választás?

Pedrali Volt székeket és bárszékeket rendeltünk, könnyű súlyuk (műanyag), a rakásolhatóság és az élénk színei miatt (türkiz, sárga). Ezek tökéletesen használhatóak rendezvényekhez és egy-egy gyors meetinghez egyaránt.

Az egyik tárgyalóba, mely kiemelt eseményekhez, találkozókhoz dedikáltunk, kényelmes székeket álmodtunk meg, melyhez a Rossetto Tula forgó székeket választottunk.

Összességében milyen volt a Coninvest-tel a közös munka?

Igazán hatékony volt, a széles termékpalettának köszönhetően minőségben nem kellett kompromisszumot kötnünk és árban is az általunk meghatározott összegben tudtunk maradni. Egy személyes találkozó alkalmával, a megrendelővel közösen kiválasztottuk a bútorokat és színeket, a megrendelés már gyorsan és simán ment.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.