Pizza & Kenyérlángos

Pizzából a sok is kevés!

Futószalagos kemencét és nagy sütési kapacitású fatüzeléses kemencét ajánlunk

„Ragaszkodunk a minőséghez, a jól bevált ízeinkhez és a gyorsasághoz, amit folyamatosan gyarapodó vendégkörünk minden tagjának nyújtani akarunk úgy, hogy közben nem alkuszunk meg és nem kötünk kompromisszumot.”

Az ilyen hozzáállású pizzéria tulajdonosok számára, a szintlépés kiváló eszköze a Moretti Forni futószalagos kemencéje, amivel óránként 40-50, de akár 100 pizza is elkészíthető.

Szalagos pizzasütő

Aki ragaszkodik a fatüzelés adta ízélményhez, ugyanakkor igényli a nagy sütési kapacitást, a Morello Forni ideális választás. Különlegességének egyik eleme a sütőtér forgó tálca, mely akár 160 pizza megsütését is lehetővé teszi egyetlen óra alatt, rusztikus ízvilággal megfűszerezve.

Ha pedig komplett minőségű megoldásban gondolkodik, a Cuppone rendszerét ajánljuk, mely a dagasztástól, a lapítón át a pizza készre sütéséig minden munkafázisra megoldást nyújt.

Hűtés pizzériák számára

Erre a célra egy külön hűtőpult szériát terveztek, mely a konkurensekhez képes több olyan opciót kínál, mellyel könnyebbé és kényelmesebbé tehető az olasz klasszikus elkészítése.

Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.