Egy csodás üzlet a csokoládé szerelmeseinek a Villányi úton

Az 1996-ban alakult Goodwill cukrászati, édesipari és gasztronómiai termékeket és alapanyagokat importál és forgalmaz. Termékválasztékuk, amely három fő részből: csokoládé alapanyagokból és csokoládé dekorációkból, gyümölcstermékekből, illetve csokoládé feldolgozásához szükséges eszközökből és gépekből áll, az évek során egyre csak bővült. Számos nyugat-európai gyártó magyarországi forgalmazójaként céljuk, hogy a legmagasabb minőségű kínálattal szolgáljanak a szakemberek számára.

2012 óta Nagytarcsán található a telephelyük, amelyet a legkorszerűbb technikával építettek fel. A közel 1000 nm alapterületű, hűtött raktáruk biztosítja készletük minőségét. Termékeik közül Cash & Carry üzleteikben – Budapesten a Villányi úton, illetve a nagytarcsai telephely földszintjén – szabadon válogathat mindenki. Szintén a telephelyen, az emeleti részen került elhelyezésre Magyarország első Csokoládé Akadémiája, melynek célja a szakemberek professzionális képzése a csokoládé és a cukrászat területén, a legkiválóbb alapanyagok és konyhatechnológia felhasználásával.

2022 nyarának elején a Villányi úton található Cash&Carry üzletük mellett nyitott meg a Café Gourmand csokoládé bolt és bemutató fagylaltozó, ahol a termékek kizárólag prémium alapanyagokból készülnek, és amelynek kialakításában a Coninvest szakértői is részt vettek.

A Café Gourmand-ról Nánay Csillával, a Goodwill alapítójával beszélgettünk.

Hogyan indult a Goodwill, mi a megalapításának a története?

„26 évvel ezelőtt alapítottam a Goodwillt, családi vállalkozásként indultunk. Teljesen véletlenszerűen hozta ezt számomra a sors, olyan termékekkel találkoztam össze, amikben lehetőséget láttam egy kis cég alapítására. Az évek során aztán ezekhez további termékek csatlakoztak, majd a Callebaut csokoládé, amely ma is meghatározza a cégünk képét, mi vagyunk a magyarországi disztribútoruk.

Mindig is arra törekedtünk, hogy minőségi termékekkel kapcsolódjon össze a cégünk, jelenleg is sokuknak vagyunk a hazai márkaképviselete. A csokoládé forgalmazása kapcsán kezdtünk felvenni a palettánkra olyan termékeket, amelyek a csokoládéval történő munkához, annak feldolgozásához szükségesek, például a különböző formák, temperáló gépek, de gyümölcsökkel is ekkor kezdtünk el foglalkozni. Természetesen ezek esetén is a minőség elsődleges szempont számunkra.

11 évvel ezelőtt vágtunk bele a nagy építkezésünkbe és költöztünk Nagytarcsára, ahol nemcsak a raktárunk és az irodánk található, hanem a nagyszerűen felszerelt, 130 nm-es Csokoládé Akadémiánk is, ahol professzionális képzéseket végzünk. Ez a tanácsadás, a fejlesztés, az értékesítés mellett nagyon fontos része a tevékenységünknek.

A nagytarcsai Cash&Carry üzletünk létrehozásának célja pedig az volt, hogy ne a raktárban, hanem egy sokkal szebb környezetben tudjuk megmutatni a termékeinket, illetve az is, hogy privát vásárlókat is ki tudjunk szolgálni akár csak egy zacskónyi minőségi csokoládéval. Az otthoni cukrászkodás egyre virágzóbb, ezért döntöttünk úgy, hogy Budapesten a Villányi úton is nyitunk egy Cash&Carry üzletet.”

Mi a Café Gourmand koncepciója?

„Szerettük volna a Csokoládé Akadémiát is bevinni a városba, mert úgy találtuk, hogy a Villányi úti helyiség túl nagy ahhoz, hogy csak Cash&Carry legyen. A Café Gourmand-ban reggelivel, csokoládéval, fagylalttal, jó minőségű kávéval várunk mindenkit. Jó referencia üzlet számunkra, az első lépés lehet egy jövőbeli partnerünkkel történő kapcsolatfelvételben, hiszen itt személyesen tudja megkóstolni a termékeinket, és mi személyesen tudjuk meggyőzni őt arról, hogy miért elengedhetetlen minőségi alapanyagokkal dolgozni.”

A Goodwill és a Coninvest csapata már több éves kapcsolatot ápol, többek között a Sirha desszert versenyek szponzorációjában és megvalósításában is folyt együttműködés. Ön hogyan emlékszik vissza ezekre a közös projektekre?

„Először is a Coninvest nagyon professzionálisan vállalta fel ezek megtervezését, berendezését, beüzemelését. Mi bizonyos temperálógépeket és alapanyagokat szállítottunk, nagyon jól tudtunk együttműködni. Én így ismertem meg a Coninvestet és Mirjamot, akivel azóta is sok szakmai beszélgetést, tapasztalatcserét folytatunk.”

A közös munka a Café Gourmand létrehozásakor is folytatódott. Hogyan segítettek a Coninvest szakértői az üzlet kialakításában?

„Méretre készített rozsdamentes pultokat, illetve a fagylaltműhely berendezéseit és mosogatógépeit is ők szállították nekünk.”

Ennyi sok év a desszertek csodálatos világában, lehetséges egyáltalán kedvencet választani? Az Ön számára van ilyen finomság?

„A fagylaltjaink közül a tejmentes pisztácia sorbet málnával, amellyel díjat is nyert a cukrászunk. A sorbet fagylaltok, amelyek friss gyümölcsből készülnek, illetve az általunk készített friss töltelékes bonbonok, mindegyik! Friss gyümölcspürékkel, jó fűszerekkel készítve.”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.