B.Braun, Gyöngyös

Mindig nagy öröm számunkra, ha nagyléptékű beruházásokban vehetünk részt, hiszen ezen projektek lehetőséget adnak, hogy bizonyítsuk: a Coninvest a professzionális konyhák elkötelezettje, szakértőink pedig a legmodernebb megoldásokat kínálják megrendelőinknek. Így volt ez a Gyöngyösön végzett munkánk során is, ahol a B. Braun gyár új üzemének konyhája a Coninvest kivitelezésében készült.

A német tulajdonban lévő B. Braun-cégcsoport már közel 30 éve vállal tekintélyes szerepet a hazai egészségügyi ellátórendszer valamennyi területén, úgymint orvosieszköz-gyártás, orvosiszoftver-fejlesztés, értékesítés és vesebeteg-ellátás.

2018-ban indult útjára a B. Braun Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása, amelynek keretei között 2020 elejére felépült új gyöngyösi gyáregységük. A gyöngyösi B. Braunnál ma 1600 munkatárssal, a legkorszerűbb automata gépekkel és magas fokú precizitást igénylő kézi szereléssel folyik a munka, amelynek eredményeként évente 65 millió egyszer használatos orvosi eszköz kerül forgalomba. Az itt előállított kiváló minőségű termékeket nemcsak Magyarországon, de a nemzetközi egészségügyi ellátásban is használják.

A gyár új „B” üzeme várhatóan 2020 végén belép az aktív gyártótevékenységbe, 2025-ig bezárólag pedig 400 új munkatársnak biztosít stabil, kiszámítható állást.

A B. Braun új üzemének dolgozói a Coninvest kivitelezésében készült konyhán étkezhetnek nap mint nap. Professzionális konyhai felszereléseinknek és szakértőink gondos munkájának köszönhetően a konyha működése zavartalanul folyhat az üzem mindennapjai során.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.