Hagyomány és minőség Tatán: megnyílt a Gottwald Café

Hagyomány és minőség Tatán: megnyílt a Gottwald Café

Üdítő színfolt nyílt a nemrégiben megújult tatai Kossuth téren. A hazai gasztronómiában és vendéglátásban egyaránt nagy hagyományokkal rendelkező Gottwald család immáron a kávézni és desszertezni vágyókat is szeretettel várja.

Hogy jött az ötlet, hogy kávéházat nyissanak?

Tata belvárosában nemrégiben felújították az addig nagyon rossz állapotban lévő Kossuth teret. Az önkormányzat sikeres pályázata révén a téren lévő épületeket is bevonták ebbe a projektbe, és ekkor jött a megkeresés Tata városától: nyissunk egy cukrászdát a település szívében. Mondanom sem kell gondolom, hogy örömmel tettünk eleget a felkérésnek, főleg, hogy – édesszájúként – régi álmom volt egy ilyen hely megnyitása. Viccesen azt szoktam mondani, hogy így legalább mostantól saját készítésű házi süteményeket ehetek.

Komolyabbra fordítva a szót: a kávéházi kultúrának nagy hagyományai voltak mindig is. A kávézók fontos tárgyalások és találkozások színhelyei voltak; üzlet- és művészemberek egyaránt megfordultak ott, ahol a pincérek voltak a legfőbb információforrások. Ez egy életforma, ami most talán kezd újból feléledni a polgárosodásnak köszönhetően.

A nyitás óta figyelem a vendégeket, kikérem a véleményüket, próbálom megismerni őket, és úgy tűnik, hogy a vendégek megtalálják itt azt a miliőt, amiben jól érzik magukat.

Gyönyörű maga a kávéház, de van itt egy aranyos kis különterem a folyosó végén. Ez milyen céllal, ötlettel született?

Üzleti tárgyalások helyszíne az a terem, 10-17 fő számára is tudjuk biztosítani a nyugodt körülményeket. A nagy üzletek mindig fehér asztal mellett kötődnek, itt pedig csöndben, elkülönülten tudnak lenni a felek, csekély díjazás ellenében. De ugyanúgy, családi zsúrok és egyéb események számára is használható a tér, amire úgy érezzük, hogy szükség is van, mert télen, a terasz nélkül, kicsinek tűnik ez a ház. Láttunk volna fantáziát a ház kibővítésben is, de sajnos a mellettünk lévő telket más célra eladták. Pedig nyithattunk volna ott egy szalont egy nagy zongorával, amin esténként tangó szól, az ember táncol az egy kicsit, megöleli a kedvesét, ahogy ez a régi világban volt szinte minden nap a zenés kávéházak idejében.

Miért a Coninvest-et választották Sanyi bácsiék?

A Coninvest tulajdonos üzletasszonya, Mirjam roppant kedves, és ezzel a kedvességgel el tudja adni az Coninvest-et magát. Viccet félretéve: természetesen választáskor a minőség számított, a Coninvest célja pedig, hogy jót adjon a szakmának. És ennek mi nagyon örülünk.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.