Füstös hangulat az októberi Séfműhelyben
“Konzervatív vagyok, kivéve a konyhában.” – kezdte bemutatkozását Ádám Csaba a szürke októberi hétfő délelőttön, az őszi szezon Séfműhely premierjén.
Hamar megtudhattuk, miről is beszél az Olimpia tulajdonosa és az Alabárdos séfje. A zord idő ellenére a Coninvest vadonatúj teraszán, grillen készült az étel, a menüsor minden egyes elemét pedig átjárta a füstösség – szó szerint. ‘Füst alatt és füst felett!’ címmel Ádám Csaba segítőivel ugyanis egy teljes gasztronómiai túravezetést tartott. A füst mellett jutott szerep a szezonját élő gombának és sütőtöknek, és a mesés Kelet ízeinek. A white fatality fantázianévre hallgató fehér chilinek köszönhetően az amerikai ranchokat idézte a legjobb minőségű marhából készült steak. A menüsor végén egy kis magyaros fordulat kápráztatta el a vendégeket, érkezett desszertként a mangós-passió gyümölcsös túró rudi.
Az ebéd végére nemcsak az ízlelőszervünk, hanem szaktudásunk is hatalmas löketet kapott, amit innen is köszönünk a szuper csapatnak. Alig várjuk a következő alkalmat, amikor Széll Tamás vezet be minket a gasztronómia varázslatos világába.