Füstös hangulat az októberi Séfműhelyben

Füstös hangulat az októberi Séfműhelyben

“Konzervatív vagyok, kivéve a konyhában.” – kezdte bemutatkozását Ádám Csaba a szürke októberi hétfő délelőttön, az őszi szezon Séfműhely premierjén.

Hamar megtudhattuk, miről is beszél az Olimpia tulajdonosa és az Alabárdos séfje. A zord idő ellenére a Coninvest vadonatúj teraszán, grillen készült az étel, a menüsor minden egyes elemét pedig átjárta a füstösség – szó szerint. ‘Füst alatt és füst felett!’ címmel Ádám Csaba segítőivel ugyanis egy teljes gasztronómiai túravezetést tartott. A füst mellett jutott szerep a szezonját élő gombának és sütőtöknek, és a mesés Kelet ízeinek. A white fatality fantázianévre hallgató fehér chilinek köszönhetően az amerikai ranchokat idézte a legjobb minőségű marhából készült steak. A menüsor végén egy kis magyaros fordulat kápráztatta el a vendégeket, érkezett desszertként a mangós-passió gyümölcsös túró rudi.

Az ebéd végére nemcsak az ízlelőszervünk, hanem szaktudásunk is hatalmas löketet kapott, amit innen is köszönünk a szuper csapatnak. Alig várjuk a következő alkalmat, amikor Széll Tamás vezet be minket a gasztronómia varázslatos világába.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.