Itt a vége – vagy mégsem?

Ha már elkészítettük, mi is legyen vele?

Hűtés, sokkolás: az olasz Angelo PO nem csak termikus berendezéseiről ismert, de megoldást kínál mindenfelé hűtési feladatra.

Hűtő és hűtött munkaasztal

Melegentartás: gördíthető kerekeken, praktikus megoldással tudja ételeit melegen tartani felhasználásig.

Árubemutatás: praktikus és egyben brandépítő megoldás lehet egy logóval ellátott árubemutató vitrin – AltoShaam merchandiser formájában. Ezek a fűtött, álló vagy asztali berendezések látványos megoldást nyújtanak egy kreatív grafikával ellátva. A legkorszerűbb, szabadalmaztatott, Halo Heat fűtőszálas technológiával felszerelve érkeznek.

Hűtött vitrinekre számtalan megoldás létezik a tárolandó termék függvényében. Legyen szó fali regálokról, szendvicses vagy süteményes vitrinről, csemege pultról, impulse hűtőről. Az Oscartielle mindenre nyújt megoldást több design verzióban.

Szendvicses, süteményes vitrin

Csomagolás: ha minden elkészült, az elvitelhez használjuk környezetbarát, lebomló csomagolóanyagokat!

Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.