Lenyűgöző luxuskonyha egy modern villában

Professzionális konyhatechnológia otthon is a Coninvest szakértőitől

A luxusotthonokban, villákban kialakított ipari konyha a legújabb trendek közé tartozik. A Coninvest szakértői is egyre több erre vonatkozó megkeresést kapnak. Legtöbbször egy konyhasziget és a megfelelő légtechnika kialakítására kapunk felkérést ezekbe a privát villákba, de egyik legújabb projektünkben a tulajdonosnak további kérése is volt: a főzőblokk körülötti rozsdamentes acél bútorzat kiépítése.

A helyszín egy 5 szintes modern villa Budán; az alsó három szinten a család három generációjának lakóterei, a felső két szinten pedig a közösségi terek találhatóak. Ahogy valljuk, a konyha az otthonok szíve. Nincs ez másként ebben a villában sem, ahol a penthouse stílusban kialakított tágas konyhában és a hozzá kapcsolódó étkezőben, bárban és nappaliban gyűlnek össze a család tagjai egymással, közeli barátokkal, beszélgetni, együtt lenni.

A konyha kialakítása során a Coninvest szakértői egy gyönyörű Marrone főzőszigetet, Vianen légtechnikát, AngeloPo ipari hűtőket, professzionális Meiko mosogatógépeket, Rational Combi sütőt és OEM pizzasütőt, egyedi tervezésű rozsdamentes acél pultokat és Ifi bárpultot szállítottak a villába. Professzionális konyha az otthon kényelmében.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.