Granuldisk BIO Granulátum – Egy zöldebb megoldás

Svéd beszállítónk, a Granuldisk elhivatottan kutat olyan megoldások után, amelyek környezetbarát, víz- és energiatakarékos mosogatást tesznek lehetővé.

Legújabb innovációjuk, a PowerGranules BIO egy természetes alapanyagokból készült, biológiailag lebomló granulátum, amit a Granuldisk mosogatógépeikhez gyártanak. A PowerGanules BIO a legelső biológiailag lebomló granulátum a piacon. A BIO granulátum a Granuldisk Granule technológiáját a fenntarthatóság terén egy új szintre emeli.

A BIO granulátum három összetevőből épül fel:

  • kálcium-karbonát, ami kőzetek nagyon gyakori építőanyaga – például a kalcitnak és az aragonitnak is, de mészkő formájában a legismertebb
  • a második összetevő a repceolaj
  • a harmadik pedig biológiailag lebomló észterek kombinációja

A BIO granulátum magas szintű higiéniát biztosít és környezetkímélő megoldást jelent: előállításának 25%-kal kisebb a szén-dioxid lábnyoma és 87%-kal kevesebb a vízigénye, mint a Granuldisk hagyományos PowerGranule granulátumának.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.