Ami felett sokan elsiklanak: a légtechnikai rendszer

Egy ipari konyhában a felhasznált energiamennyiség felét fűtésre és hűtésre fordítják. Így a konyha szellőztetésének és légkondicionálásának kialakítása során választott berendezések a konyhai kényelemre és az energiaszámlára is nagy hatással vannak.

Létezik egy rendszer, amelyet kifejezetten csoportos vagy egyedi elszívóernyők és aktív szellőző mennyezetek számára terveztek, és amely alacsony energiafelhasználást eredményez minden ipari konyhában.  Ez a holland Vianen VéTEC.

A rendszer érzékelői minden ernyőnél külön figyelik az alattuk zajló főzési tevékenységet, a feléjük érkező hőt és füstöt, és ernyőnként automatikusan és egyedileg szabályozzák az elszívás beállításait, vezérlik a ventilátorokat. Így a konyha egyes részeiben külön, a lehető leghatékonyabban működik a szellőztetés, attól függően, hogy az adott állomáson milyen konyhai munka folyik éppen. Az egyedülálló vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szükség esetén maximálisra növelje az egyes ernyők ventilátorának sebességét, illetve minden ernyőn található kézi kapcsoló is, a legmagasabb szintű energiamegtakarítás érdekében. Mindezzel a ventilátorok energiaköltségeinek akár 62%-át, a fűtés és hűtés költségeinek akár 45%-át tudjuk megtakarítani.

Távfelügyeleti vezérlője, a Victoria segítségével akkor is tudjuk figyelni és kezelni a konyhában zajló eseményeket, ha például üzleti ügyeink miatt nem tudunk közvetlenül a konyhában tartózkodni. A Victoria egy intelligens érzékelőrendszeren keresztül a nap 24 órájában bármikor és azonnal áttekintést nyújt a konyhában zajló összes tevékenységről, hibajelzés esetén a rendszeren keresztül figyelmeztetés érkezik.

A Vianen VéTEC rendszer minden esetben egyedi tervezésű és az adott konyha igényeire szabott, ráadásul már kész konyhákba is beépíthető, így egy már üzemelő konyha tovább fejleszthető vele.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.