Office Garden 2, Budapest

A Coninvest konyhatechnológiai eszközeivel és vendéglátó ipari bútoraival járult hozzá az Office Garden 2 (OG2) épületében található Eurest Étterem megvalósításához.

Az Eurest Kft. a Compass Csoport tagjaként 1992 óta van jelen Magyarországon. Az Eurest neve a minőségi közösségi étkeztetés fogalmával forrt össze az évek során és mára a munkahelyi és kórházi étkeztetés területén egyaránt piacvezetővé és egyedi koncepcióival a szegmens arculatának formálójává vált.

Az OG 2-ben elkészült étterem egy unikum. Ez a koncepció markánsan különbözik a cégcsoport eddigi éttermeitől, tapasztalataik szerint a vendégek szeretik mindazt, amit itt létrehoztak. Nem az volt a cél, hogy egy újabb munkahelyi étteremet nyissanak, inkább egy olyan teret álmodtak ide, mely egy nyílt étterem kínálatát és hangulatát idézi, emellett a nap minden szakában találhat valami vonzót az ide betérő vendég.

A Coninvest és az Eurest már számos projekten dolgozott együtt az elmúlt évek során.

 „Olyan szakértői csapatot ismertünk meg bennük, akik proaktivitásukkal, rugalmas menedzsmentjükkel, szakértelmükkel és a fejlődés iránti elkötelezettségükkel bizonyították számunkra, hogy érdemes velük dolgozni. A legmagasabb szintű technológiát képviselik az általuk forgalmazott berendezések, mint például a Convotherm kombipárolók, az éttermi bútoraik pedig nem csak szépek, de nagyon kényelmesek is. 
Az OG2 étterem megvalósításánál egymásra talált két innovatív csapat és szerintem sugárzik erről a helyről, hogy akik készítették szeretik azt amit csinálnak.”

(Juhász János – Eurest Kft.)

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.