Otthon, édes otthon

Otthon, édes otthon

Közel másfél hónapja otthon van szinte az egész világ. Otthonról dolgozunk, otthon tanulunk a gyerekekkel, miközben tökéletesre fejlesztjük a konyhaművészetünket és végre marad idő a rég halogatott teendőkre is. Új szokásaink alakultak ki, új életritmus vette kezdetét, amelybe lassan belejövünk, beletanulunk. Aki egy kertes házban tölti épp a „háziőrizetét”, annak nyilván egy kicsit elviselhetőbb a bentlét, hiszen a természet közelsége, látványa a laptop mögül mégiscsak inspirálóbb, mint egy nyüzsgő irodaház. Ugyanakkor egy lakótelepi homeoffice egy ízléses terasszal is lehet nagyon hangulatos és kellemes környezet, ha van elég kreativitásunk a meglévő bútorok funkcionális és esztétikai átrendezéshez, vagy új terek kialakításához.

Az időnk nagy részét most beláthatatlan ideig még bizonyára otthon kényszerülünk eltölteni, így ebben az időszakban tényleg nem mindegy, hogy milyen az az enteriőr, ami otthonmaradásra bír, ami egész nap körülvesz.

Megérkezett a Pedrali új kollekciója

Itt van máris kezdő ötletnek egyik kedvenc beszállítónk, a Pedrali új kollekciója, ami a #pedralitales fantázianévre hallgat. Azt gondoljuk, hogy ez egy nagyon kedves és találó elnevezése az új irányzatnak a beltéri és kültéri bútorok terén. Most, ebben a nem mindennapi időszakban talán fogékonyabbak vagyunk a mesékre, a finomságokra, a szépségre. A Pedrali új kampányának elnevezésében érzelmileg benne van a mesevilág, a romantika és az olasz vibráló életérzés is. A bútorokat egyszínű, élénk piros háttérrel mutatták be legújabb online platformjukon, ahol megjelennek a régi, 19. század végét idéző kanyargós, romantikus formák éppúgy, mint a modern, letisztult elemek is. Az acél váz a kerti székek esetében tikfával és kőrisfával kombináltan több színben is hódít, minden kényelmet maximálisan kiszolgálva. A székek és asztalok, mint ahogy azt megszokhattuk már, könnyen tisztíthatóak, nagyon időtállóak. Vannak olyan modellek, melyek ülőrésze hosszában és keresztirányban is szőtt, viszont erre is igaz a strapabíró kivitelezés.

Vibráló kiegészítőkre vágyunk

Ha a házunkat, illetve a belső falakat a képek láttán nem is festjük vibráló pirosra, a kiegészítők tekintetében érdemes gondolkodni ebben a feltűnő színben. Például egy vezeték nélküli kültéri lámpa élénk színéhez a pasztell árnyalatok most nagyon divatosak, jó ízlésről, jó összhangról árulkodnak. Akár egy egyszerű, kerti kiülős-dolgozós sarkot tervezünk vagy épp egy pihenős kinti kanapét, érdemes a színeket jól összeválogatni, hogy a későbbiekben is jól variálható legyen, eleget téve a különböző rendeltetési igényeknek.

Van egy olyan közmondásunk, hogy „nem a ruha teszi az embert”. Nos, ebben biztosan van igazság, de az öltözködés esetében, ahogy a lakásunk „öltöztetése” esetében sem mindegy, hogy számunkra és mások számára milyen vizuális élményt nyújt az enteriőr, és milyen kényelmet biztosít. Ha akarjuk, ha nem, lelkivilágunkra hatással vannak a színek, a formák, az anyagok. Most talán több idő van arra is, hogy elmélyedjünk egy picit ebben az ötletelgetésben, bevonva a tervezésbe a családot is és megalkossuk álmaink kültéri nappaliját, vagy a legvagányabb dolgozós kuckót.

Inspiráció gyanánt szolgáljanak az alábbi fotók, kérdés esetén pedig szívesen állunk rendelkezésre – a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.