Indul a fagylaltszezon! A L’Essenza by Spaletta finomságai Ifi hűtőpultból csábítanak

Ahogy a nap sugarai egyre melegebbek, vágyunk a  szabadba, a teraszokon  is szívesen választunk hűsítőket és élvezzük  a jó időt. A fagylaltszezont mi idén Kecskeméten indítjuk, ahol a L’Essenza by Spaletta kézműves fagylaltozó valódi olasz ínyencségekkel várja vendégeit. A fagyizó belső terét és teraszát tavaly nyáron a Coninvest szakértői rendezték be: a fagylaltok az Ifi gyönyörű Milia hűtővitrinjéből mosolyognak ránk, kint a Pedrali Remind székein foglalhatunk helyet. A közös munkáról és a Spaletta idei terveiről Csőszi Tibor ügyvezető mesél nekünk.

„A Coninvesthez már régóta jó kapcsolat fűz minket. Olyan partnert kerestünk a projekthez, aki azt a magas szintű minőséget képviseli, amelyet mi is szeretnénk meghonosítani. Az igényeink, elvárásaink felvázolása után ők javasolták a fagylaltozóba az IFI hűtővitrinjét,  és mi  hallgattunk a hozzáértő szakemberekre.”

„Az üzlet kialakítása tavaly nyáron történt, a munkálatok befejezése után akkor egy próbaüzemet tartottunk, leteszteltük a készülékeket, a fagylaltgyártási technológiát. Érkezett hozzánk egy olasz gelato fagylaltmester is, aki betanította kollégáinkat, illetve két munkatársunk tavaly Olaszországban járt egy professzionális tanfolyamon, hogy még többet tudjon meg a fagylaltkészítésről. A tavalyi másfél hónap jó tanulófázis volt, ebben az időszakban kristályosodott ki a L’Essenza by Spaletta mai kínálata: klasszikus ízek, a legjobb minőségű alapanyagokból, a legkorszerűbb Carpigiani gépsorral. A koncepciónk minden tekintetében a minőség volt a kulcsszó, e köré építkeztünk. A hitvallásunk, hogy vendégeinket extra színvonalú édességgel  szeretnénk kényeztetni, mert ezt a csipetnyi luxust mindenki megérdemli. Az ars poeticánk is erre utal: ÍZ-MINŐSÉG-MOSOLY.”

„Idén nyáron részben a Spaletta Étterem is megújul, felújítani tervezzük a konyhát és a vendégteret, bizonyos tekintetben  koncepcióváltásra is sor kerül majd, amiben egy komoly mentorséf is segítségünkre van. Igyekszünk ehhez egy barátságos, fiatalos és szakma iránt elkötelezett kollektívát kialakítani. A látványtervek már elkészültek, a munkálatok befejezése őszre várható. A konyhatechnológia beszerzése az étteremben eddig is a Coninvesten keresztül történt, mert nagyra értékeljük a szakértői segítséget és a magas minőséget, melyet képviselnek. Nagy szerepe van választásunkban annak is , hogy  ha volt  fennakadás, a problémát  rugalmasan kezelték; a garanciális háttér és a szervizük biztosítja, hogy nyitás után sincs elengedve a kezünk és ez a folyamatos működés szempontjából az egyik legfontosabb összetevő.”

 

 

„A fagylaltozó kültéri Pedrali bútorait szintén a Coninvest szállította. Utólag is örülünk választásunknak, mert a székek jól kezelhetőek, könnyűek, a kerthelyiség napi mozgatása egyszerűen megoldható, fizikailag nem megterhelő, ugyanakkor vendégeink számára komfortosak és stabilak. Tisztításuk egyszerű.

A fagylaltozónk belső kialakításában is szerettünk volna egy termékeinkkel és filozófiánkkal harmonizáló modern stílust megvalósítani, az enteriőrt olasz design elemek határozzák meg egy különlegesen látványos Technografica led-panellel, igen jól harmonizálva az olasz IFI pultokkal és berendezésekkel. Mindenkit szeretettel várunk!”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.