Zöld bútorok, zöld filozófia – a Pedrali gondol a bolygónkra

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának felmérése a bolygónkért tett felelősségteljes lépés.

A Coninvest olasz beszállítója, a Pedrali a vállalati szénlábnyomának kiértékelése után megszerezte az UNI EN ISO 14064-1:2019 szabvány szerinti tanúsítványát. Az értékelés során a Pedrali üzleti tevékenységeiből eredő üvegházhatású gázok – legyen az közvetett vagy közvetlen módon kibocsátott – mennyiségét mérték fel egy adott időintervallumon belül.

Az olasz gyártó zöld filozófiája és döntései mindig is környezetbarát megközelítést tükröztek. A Pedrali zöld szemléletmódját abból a tényből és tudatos elgondolásból szerezte, hogy egy olyan időben, amelyet a természetes erőforrások romboló hatású kihasználása jellemez, a társadalmi felelősségvállalás nemcsak a gyártási folyamatok zöld választásokon való alapulását jelenti, hanem ezeket a választásokat a vállalati kultúra szerves részévé is teszi, ezenfelül pedig a környezetbarát és fenntartható gyártást közép- és hosszútávú üzleti célkitűzésként is meghatározza.

„A szén-dioxid-kibocsátás kielemzésével meghatározhatjuk a teljes gyártási ciklusunk környezetre gyakorolt hatását. A konkrét adatokkal pedig meghatározhatunk folyamatos, ellenőrizhető és ezáltal megvalósítható fejlesztési célokat” – mondja Giuseppe Pedrali.

A Pedrali üvegházhatású gázok kibocsátásának kiértékelését az UNI EN ISO 14064-1:2019 szabványnak megfelelően végezték el, hogy azonosítsák, számszerűsítsék és kezeljék az ehhez kapcsolható termelési tevékenységeket. A felméréseket a Bergamo tartományban található Mornico al Serio gyárban végezték, ahol fém-, műanyag- és kárpitozott bútorok készülnek, illetve az Udine tartományban található Manzano gyárban, ahol fából készült bútorokat gyártanak. A szabvány átlátható és következetes módszereket alkalmaz, amelyek objektív, összehasonlítható eredményeket mutatnak.

Az eredmények elemzése után a Pedrali célja a kibocsátott szén-dioxid mennyiségének csökkentése. Ennek érdekében a vállalat számos fejlesztést hajt végre az érintett területeken, ezzel lehetővé téve, hogy a következő években pozitív változások induljanak el, és hogy a Pedrali további környezetbarát célokat tűzhessen ki maga elé.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.