Mi kerül a hamburgerbe?

Hús, szalonna, sajt? A sütés csak egy gombnyomás

Napjaink street food sztárja a hamburger. Megannyi formában és méretben érhető el, akár egy étlapon belül is.

Az állandó magas minőség, rövid sütési idővel talán csak egy clamshell grillel biztosítható igazán, és az FKI az egyik legjobb választás erre.

Egy gombnyomásra precízen sül a húspogácsa, szalonna, szelet hús, sajt és a többi hozzávaló, akár 4,5 cm-es vastagságig, alul-felül egyidejűleg, a beállított ideig és hőfokon.

Megtakarítunk ezzel időt és energiát a személyzetnek és a tulajdonosnak. Ideális választás az összes szendvicstípushoz.

Vannak, akik az itthon is jól ismert gyorsétteremláncok mintájára alakítják ki üzletüket. Nekik kínál gyors, könnyen kezelhető kis alapterületet igénylő megoldást az FKI mely futólaszalagon szállít akár 80-100 db sült hamburger pogácsát óránként.

Kétoldalas hamburger gyorssütő

Elszívóernyő nélkül

A gép „ventless” kialakítása révén nem igényel elszívóernyőt köszönhetően a többlépcsős légszűrőrendszernek.

Mélyfagyasztott buci melegítő

Pirít és melegen tart – FKI toaster a legkisebb konyhába is!

A hamburgerek készítésének egyik sajátos lépése, hogy megpirítják a buci belső oldalait. Az így kapott pirult esetenként enyhén karamellizált ízvilág kellemes pluszt ad a burgernek. A folyamat maximum fél percet vesz igénybe, így jut idő kényelmesen előkészíteni a szendvicset. Függőleges elrendezésének köszönhetően az FKI toaster mindössze 27 × 38 cm-es alapterületen is elfér.

Buci gyors pirító

Alto Shaam Vector – Egy sütőben egy időben több étel készül

A Vector az egyetlen sütő, amely sokféle étel egyidejű, kiváló minőségű elkészítését teszi lehetővé. A Vector multifunkciós sütők titka a strukturált levegő áramlás technológiájában rejlik. Ez az újítás akár négy sütőt is kínál egyben – mindegyik kamra független hőmérséklettel, ventilátor sebességgel és főzési idő szabályozással. Süssön akár négy különböző ételt egyszerre, ízátadás nélkül. Minden környezetben megállja a helyét kis méretének köszönhetően. További előny, hogy nem szükséges elszívó ernyőre kötni, így a sütő installálása nem igényel nagyobb helyszíni előkészületet.

Légkeveréses, több kamrás gyorssütő

Bemutatjuk az új fiút! Speed oven vagy Merrychef – jegyezzük meg az elnevezést!

Most kezdjük csak megismerni, pedig már lehet ettünk a benne készült ételből valamelyik benzinkúton.

Angolul többnyire Speed oven-nek hívják, itthon legtöbben a nevére hivatkoznak: Merrychef.

Sikerét azzal érte el, hogy néhány másodperc alatt lesz benne a szendvics és a péksütemény fagyosból meleg és ropogós, vagy épp puha és omlós. A gyorsaság iránti olthatatlan igény szülte. Mára büfék, kávézók, benzinkutak, gyorséttermek, de akár még a fine dining helyek egyik legfontosabb eszköze is lett.

Mikrohullámú és légkeveréses sütő

A konyhák szürke eminenciásai: a mikrohullámú sütők – az ipari változatokat ajánljuk

A legtöbb helyen ott vannak és nehezen megkerülhető gépe a szakmának.

Az utóbbi években egyre többen választják a drágább, de megbízhatóbb ipari változatokat.

Ezek kapacitásukban igazodnak a GN szabványhoz és a teljesítményszinteket is jól lehet az igényekhez igazítani.

Professzionális mikrohullámú sütő

Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.