Bonduelle Food Service, Nagykőrős

Az elmúlt hónapok egyik legmeghatározóbb munkáját a Coninvest a Bonduelle nagykőrösi gyárában végezte.

Egy teljesen új konyha és közösségi tér létrehozását bízta ránk a világ egyik legnevesebb cége, ami önmagában is megtisztelő. Arról nem is beszélve, hogy a megrendelő végül elégedetten vette át az újonnan elkészült birodalmat.

A Coninvest feladata

Több funkciós teret hoztunk létre, ami az étkezés mellett megbeszélésekre, rendezvények befogadására is alkalmas. Nem ártott tehát, ha a tér könnyen variálható, strapabíró és kényelmes, ami egy gyors ebédre, de egy egész napos workshopra is megfelelő lehet. Egy modern és világos teret hoztunk létre, ahol a nyers zöldségek adta inspiráció és egy internet sarok megférnek egymás mellett. Két világ, ami elsőre távolinak tűnhet, de ma már el sem tudjuk képzelni ezt a kettőt egymás nélkül. 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.