Erő és teljesítmény egy helyen, a holnap vendéglátóhelyeinek igényeihez igazítva

Nagyszerű főzéselrendezés új méretben

Az ICON7000 70 cm-es mélysége teret ad a kreativitásnak és a produktivitásnak: befogadja mindazokat az ötleteket és projekteket, amiket olyan szakácsok álmodnak meg, akik a szűkös terekből is a legtöbbet akarják kihozni. Sokoldalúság, erő, nagy teljesítmény és megbízhatóság: mindezek elengedhetetlenek azok számára, akik emlékezetes kulináris élményeket szeretnének nyújtani a vendégeik számára. Az Angelo Po ICON7000 mindezt magába sűríti.

Sokoldalú design

Az ICON7000 egy valóban flexibilis rendszer számtalan megoldással a legszűkebb terekbe is, bármilyen vendéglátóegységbe. Az ICON7000 számtalan, nagy kapacitású rendszer konfigurációját teszi lehetővé: a különböző modulok könnyen beszerelhetőek a már meglévő munkafelületbe, legyen szó akár hűtött, akár fűtött, vagy neutrális egységekről. A létrejövő munkafelület multifunkcionális, a tér és a szakácsok igényeihez igazított.

Remek teljesítmény és produktivitás kisebb enteriőrökben is

Az ICON7000 minden rendelkezésre álló centiméterből a lehető legtöbbet hozza ki. A modulok 40 cm-es szélességének köszönhetően tökéletesen kompatibilisek az ICON9000-el is. Ez a méret garantálja a legmagasabb szintű produktivitást, amely a nagy teljesítményű kimenetekkel kombinálva tökéletes kreációkat eredményez.

Időtálló tervezés

Masszív és ellenálló, az ICON7000 hosszútávra készült. A felső borítás (2mm vastagságú), a műszerpanel (1,2mm vastagságú), az elülső és oldalsó részek mind AISI 304 acélból készülnek. Az érintkező felületek műanyagmentesek, a füstelvezetők és a rácsok zománcozott öntöttvasból, a kilincsek és fogantyúk pedig préselt acélból készülnek. A belső alkatrészek rendkívül tartósak. Mind-mind olyan megoldások, amelyekkel az ICON7000 nagyteljesítményű főzőegységgé válik.

Termékek minősített higiénikus designnal

Az ICON7000 tervezése és felépítése leegyszerűsíti a tisztítás folyamatait és lehetővé teszi a hatékony fertőtlenítést. Az Angelo Po az egyetlen olyan főzőeszköz-gyártó a piacon, amely HYGIENIC DESIGN tanúsítást szerzett a független CSQA testülettől. Az olyan tervezési és kivitelezési sajátosságok, mint például a lekerekített élek, vagy a döntött, sima felületek alkalmazása garantálják a könnyű tisztíthatóságot és a megfelelő fertőtlenítést, ezzel segítve a HACCP előírások betartását.

Ergonómiára születve

Az ICON7000 nemcsak biztonságos, de jobb munkakörülmények megteremtésére is tervezték, hogy csökkentse a konyhai stresszt. Az ICON7000 az innovatív Chef Comfort-Pro rendszerrel felszerelt, amely láthatatlan falat képez a séf és a főzési terület között. A Chef Comfort-Pro csökkenti a berendezések által leadott hő mennyiségét, így egy kellemesebb munkakörnyezetet teremt, miközben hatékonyan vezeti el a hőt, megakadályozva a helyiség felmelegedését. A légáramlás iránya mellett a sebessége is 3 fokozatban állítható.

Megbízható partner

Megbízható, csúcsminőségű műszaki kiviteli megoldások – az Angelo Po brand valódi sajátosságai. 100 évnyi szakértelem és tapasztalat a minőségi berendezések területén; kipróbált és jól bevált készülékek, amelyeket időtálló konyhai partnernek terveztek. Minden készüléknek megvan a maga személyi igazolványa: minden szükséges dokumentációval, az összes rendelkezésre álló tanúsítvánnyal teljes mértékben megfelelnek a vonatkozó minőségi és biztonsági előírásoknak.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.