A „svédcsavar”

A svéd Granuldisk feketeedény mosogatógépekről már több ízben tettünk említést a közösségi oldalainkon, hírleveleinkben, illetve itt, a weboldalunkon is. Amiért azonban most ismét beszélnünk kell róluk, az nem maga a termék bemutatása, hanem egy olyan sikertörténetről való beszámoló, mely reméljük, hogy példaértékű lesz mások számára is.

A történet közel egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Gundel Étterem konyhájában a Coninvest néhány hétre mérőeszközöket szerelt fel, mely az elfogyasztott hideg és meleg víz mennyiséget méri az ott található feketeedény mosogató helyiségben. Ez a folyamat zömmel megelőzi az értékesítést, mert szeretjük, ha a partnereinkben semmi kétség nem marad a döntésüket illetően.

A kezdeti döbbenet után mindig alapos számolásokat végzünk, de azt gondoljuk, hogy egy átlag 76%-os vízmegtakarítás és a nagyfokú energia megtakarítás mindenkinek már elsőre is szimpatikus.

Zöld és takarékos megoldás

És igen. Ezek a gépek nem tartoznak a legolcsóbb mosogatógépek közé, de ha megnézzük, hogy feleslegesen mekkora összeg megy el havonta vízre, mosogatószerre, valamint mennyi időbe telik az edények tisztántartása, akkor rájövünk, hogy Granuldisk mosogatógépünk hamar megkeresi az árát. Nem feledve a további előnyeit, mivel használatával el lehet felejteni azt a komoly fizikai erőkifejtést, amikor a személyzet órákon át egészségre káros vegyszerekkel súrol. Ezek aztán mind a környezetbe jutnak, erősen szennyezve az amúgy is nehéz helyzetben lévő bolygónkat. A mindössze pár perces működési idő egy forgalmas hely számára egyenlő egy vágyálommal, hiszen rengeteg időt lehet folyamatosan megtakarítani, amit sokkal hasznosabban is el lehet tölteni az adott munkatársnak.

Természetesen a sikertörténetünk nem csak arról szól, hogy a Gundel Étterem vett egy ilyen mosogatógépet és még nem is arról, hogy ezt a vásárlást egy 19 db-os megrendelés is követte, mellyel a Danubius Cégcsoport az összes egységét Granuldisk mosogatógépekkel látta el. A siker számunkra nem elsősorban ez.

A valódi sikertörténet ebben a közel egy esztendős projektünkben szerintünk az, hogy az energia- és vízmegtakarítás, a környezettudatosság egyre szélesebb körben válik automatikussá, követendő példává. Egyre többen gondolják úgy, hogy ami rövidtávon olcsóbb, az később mindig a drágábbik út lesz. Hogy a munkaerőhiányra is megoldást jelent a Granuldisk professzionális konyhákba szánt megoldása. Valamint egyre többen gondolják azt is, hogy ezekről beszélni kell és minél többet.

A hosszú távú együttműködés pedig nem csak ez az egy év volt, hanem az szinte most kezdődik. Hiszen ezekre a gépekre folyamatosan figyelnek majd a Coninvest szervizének szakemberei a kötelező karbantartási találkozók alkalmával.

A beruházás jelentőségét mutatja az is, hogy ez a környezettudatos döntésnek nemzetközi szinten is híre ment.

Ezúton is gratulálunk a cégcsoportnak az innovatív szemléletükhöz!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.