A Hotel Gottwald konyhája új professzionális berendezésekkel bővült

A tatai Öreg-tó partján található Hotel Gottwald kedves, családias hangulattal, wellness szolgáltatásokkal, éttermükben pedig klasszikus fogásokkal várja vendégeit. Az étterem fogásai minőségi és saját házi gazdaságukból származó alapanyagokból készülnek, az ételek mellé a hotel saját borászatának borait fogyaszthatják a vendégek.

A Hotel Gottwald számára fontos, hogy konyhája a lehető leghatékonyabban üzemeljen, amihez elengedhetetlenek a minőségi, modern és energiatakarékos berendezések. A Coninvest szakértői a következő professzionális berendezéseket választották a Hotel Gottwald konyhájába:

  • Angelo Po ICON 9000 főzősziget: Az ICON 9000 egy moduláris főzősziget, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely lehető legoptimálisabb kihasználását. Az egymás mellett elhelyezhető modulok mellett olyan multifunkcionális elemei is vannak a főzőszigetnek, amelyek a pult alatt és felett is helyet kaphatnak, így a konyha kevésbé lesz zsúfolt. Az ICON 9000 kialakításának és ergonómiai megoldásainak köszönhetően a séf számára minden csupán egy karnyújtásnyira található.
  • Granuldisk Granule Smart mosogatógép: a Granuldisk helytakarékos, elöltöltős edénymosogatógépe igazán okos megoldást jelent a konyhában. A Granule Smart magas kapacitású, idő- és víztakarékos mosogatógép, amely rövid idő alatt magas szintű higiéniát biztosít. Az ergonomikus kialakítás egyszerű, problémamentes használatot tesz lehetővé, a kompakt méretnek köszönhetően pedig nem foglal nagy helyet a konyhában.
  • Meiko M-iClean H mosogatógép: a Meiko mosogatógép rövid idő alatt, gyors szárítással kiegészítve varázsolja tisztává az edényeket, mindezt a lehető legkevesebb víz és energia felhasználásával. Az M-iClean H szintén ideális kisebb, kevesebb hellyel rendelkező konyhákban. Csendesen, megbízhatóan dolgozik, kezelése pedig egyszerű, így nagymértékben megkönnyíti a konyhán dolgozók mindennapjait.

A Coninvest számára rendkívül fontosak a 21. századi, fenntartható konyhai megoldások. Szakértőink a Hotel Gottwald számára a lehető leghatékonyabb, legoptimálisabb konyhai berendezéseket választották ki, amelyek biztosítják a hotel éttermének mindennapos működését.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.