A tatai Öreg-tó partján található Hotel Gottwald kedves, családias hangulattal, wellness szolgáltatásokkal, éttermükben pedig klasszikus fogásokkal várja vendégeit. Az étterem fogásai minőségi és saját házi gazdaságukból származó alapanyagokból készülnek, az ételek mellé a hotel saját borászatának borait fogyaszthatják a vendégek.
A Hotel Gottwald számára fontos, hogy konyhája a lehető leghatékonyabban üzemeljen, amihez elengedhetetlenek a minőségi, modern és energiatakarékos berendezések. A Coninvest szakértői a következő professzionális berendezéseket választották a Hotel Gottwald konyhájába:
- Angelo Po ICON 9000 főzősziget: Az ICON 9000 egy moduláris főzősziget, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely lehető legoptimálisabb kihasználását. Az egymás mellett elhelyezhető modulok mellett olyan multifunkcionális elemei is vannak a főzőszigetnek, amelyek a pult alatt és felett is helyet kaphatnak, így a konyha kevésbé lesz zsúfolt. Az ICON 9000 kialakításának és ergonómiai megoldásainak köszönhetően a séf számára minden csupán egy karnyújtásnyira található.
- Granuldisk Granule Smart mosogatógép: a Granuldisk helytakarékos, elöltöltős edénymosogatógépe igazán okos megoldást jelent a konyhában. A Granule Smart magas kapacitású, idő- és víztakarékos mosogatógép, amely rövid idő alatt magas szintű higiéniát biztosít. Az ergonomikus kialakítás egyszerű, problémamentes használatot tesz lehetővé, a kompakt méretnek köszönhetően pedig nem foglal nagy helyet a konyhában.
- Meiko M-iClean H mosogatógép: a Meiko mosogatógép rövid idő alatt, gyors szárítással kiegészítve varázsolja tisztává az edényeket, mindezt a lehető legkevesebb víz és energia felhasználásával. Az M-iClean H szintén ideális kisebb, kevesebb hellyel rendelkező konyhákban. Csendesen, megbízhatóan dolgozik, kezelése pedig egyszerű, így nagymértékben megkönnyíti a konyhán dolgozók mindennapjait.
A Coninvest számára rendkívül fontosak a 21. századi, fenntartható konyhai megoldások. Szakértőink a Hotel Gottwald számára a lehető leghatékonyabb, legoptimálisabb konyhai berendezéseket választották ki, amelyek biztosítják a hotel éttermének mindennapos működését.