A Váci Egyházmegye új 600 adagos konyhája

Gyönyörű épület rejti a legújabb Coninvest projektet, a Váci Egyházmegye 600 adagos konyháját.  Molnár Vajk egyházmegyei főépítész és Rácz Ákos, a Coninvest kereskedelmi igazgatója mesél a projektről:

„A hitéleti és konferenciaközpont új konyhája 3 funkciót fog betölteni” – mondja Molnár Vajk. „Egyrészt kiszállításra készül itt étel, másodrészt az itt helyet kapó rendezvények catering feladatait tudja ellátni, harmadrészt pedig a püspökség dolgozóinak étkeztetését.”

„A Coninvesttel a tervezési irodán keresztül kerültünk kapcsolatba, nagy megelégedéssel ajánlották őket. Már a tervezés folyamatától jelen voltak, közösen alakítottuk a projektet, a konyhai eszközök beszállításával is őket bíztuk meg. Az épület mérete miatt szembesültünk néhány kihívással, elég szűkös helyen kellett a konyhát kialakítanunk, de nagyon kompromisszumkészen, mindig tudtunk megoldást találni, és a speciális igényeinket is teljesíteni tudták. Nagyon elégedettek voltunk a munkájukkal.”

„Az egész munka úgy kezdődött, hogy még 2021 nyarán megkeresett minket egy építész iroda – az Optisol Mérnöki Kft. – egy tervezési megbízással” – mondja Rácz Ákos a projekt indulásáról. „A tervezéssel érintett terület a Váci Egyházmegye tulajdonában álló, rendkívül idős épületegyüttes, melynek a bővítése és a teljeskörű felújítása volt a cél. Az épületbe telepítendő 600 adagos konyha és kávézó több céllal jött létre. Egyrészt az egyházi dolgozók helybeli étkeztetése, másrészt rendezvények tartása, illetve különböző intézményekbe történő kiszállítási is szerepelt a célok közt.”

„A tervek leadását és elfogadását követően a 2021-es év legvégén pályáztatásra került a konyhatechnológiai beszállító. Ezen a pályáztatáson a Coninvest sikeresen vett részt és elnyerte a lehetőségét annak, hogy egy igazán szép konyhaüzemet hozhasson létre, összhangban a megrendelői oldal magas műszaki és megjelenésbeli elvárásaival. Az épületek rossz állapota miatt kicsit elhúzódott a felújítási folyamat, de 2023 elejére minden elkészült és a beüzemelő kollégáink birtokba vehették a konyhai területet. A gépek és eszközök beszállítását és bekötését követően átadásra tudott kerülni ez a számunkra is szép referencia. A rengeteg munka és a kivitelezés közben felmerülő nehézségek mellett is örömmel és megelégedéssel emlékezem erre a projektre” – mondja Rácz Ákos.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.