Desszertművészet Budaörsön

A NOUR – Art of Desserts desszertszalon kialakításában a Coninvest szakértői is részt vettek, ennek apropóján Kecskés Alexandrával beszélgettünk a sütemények iránti szerelemről, a desszertszalon nyitásának ötletéről és a Coninvest-tel folytatott közös munkáról.

A NOUR olyan, akár egy gyönyörű ékszerdoboz! Mi inspirált, hogy megnyisd a saját desszertszalonodat?

„Két dolog: a külföldi utazásaim és a desszertek iránti rajongásom. Már kisgyerekkorom óta nagyon szeretek sütni, desszerteket készíteni. Volt szerencsém sokat utazni és fantasztikus desszerteket kóstolni mindenfelé a világban, ezek mindig lenyűgöző és életre szóló élményt jelentettek számomra. Hazatérve viszont hiába kutattam hasonló érzést kiváltó cukrászdák után, mindig hiányzott számomra valami. Sütemények, amelyek olyan szépek, hogy ajándékként is átnyújthatjuk őket. Amikben nem győzünk gyönyörködni, aztán pedig az ízvilágukkal is elvarázsolnak minket – ilyen összetett desszertélményre vágytam.”

Hogyan kerültél kapcsolatba a Coninvest-tel?

„A tökéletes helyiséget kerestem a NOUR megnyitásához, és összetalálkoztam a Coninvest egy kiadó épületével, emiatt vettem fel velük először a kapcsolatot. A cukrászda megnyitásához végül egy másik üzlethelyiséget választottam, de a jó kapcsolat köztünk megmaradt, különösen Mirjammal – nagyon felnézek rá, sokat köszönhetek neki.”

Miért döntöttél úgy, hogy a Coninvest szakértőinek segítségét kéred a desszertszalonod kialakításához?

„Ahogy az üzlethelyiség kapcsán megkerestem őket és megismertem a munkáikat, a szakmaiságuk és hozzáállásuk teljesen lenyűgözött. Mirjam profizmusa és higgadtsága megnyugtatott, tudtam, hogy a NOUR projektje az ő kezükben tökéletes helyen lesz. Maximális bizalommal álltam feléjük.”

Milyen volt a közös munkátok?

„Nagyon gördülékenyen zajlott, a végeredmény pedig abszolút túlmutat az igényeimen, sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Azt mondhatom, hogy ha valaki úgy dönt, hogy a Coninvest-tel közösen valósítja meg terveit, akkor már az első találkozáskor azt fogja érezni, hogy jó kezekben van az üzlete.”

A pultot nézegetve nem is tudunk választani a szebbnél szebb desszertek közül. Neked van kedvenced?

„Gyerekkoromból a nagymamám csokitortája, ami a mai napig a nagy családi események főszereplője. De az abszolút kedvencem, amit Palágyi Eszter alkotott meg a kedvenc ízeimből, a NOUR torta, amelybe annyira beleszerettem, hogy ez lett a NOUR Signature tortája, illetve monodesszertként is megkóstolhatják a vendégeink. Eszterrel a barátságomat szintén Mirjamnak köszönhetem, általa ismerkedtünk meg a Coninvestnél. Eszter nagyon sokat tett hozzá, hogy az álmom, a NOUR megvalósuljon, nagyon hálás vagyok neki!”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.