A Berkel cég idén úgy döntött, hogy nem állít ki a HOST kiállításon, hanem meghívja 100 legfontosabb ügyfelét/partnerét 40 különböző országból egy 125. évfordulós vacsorára magához a gyárba.

Oggiona Milánótól kicsit északabbra fekvő település, shuttle buszok szállították fel ide október 14-én este a vendégeket. A gyárat picobello kitakarították és csodálatos fénytechnikával megfestették pirosra. Kellemes őszi este volt, így az aperitívet a bemutatóteremhez csatlakozó kertben fogyasztottuk el. Egyszercsak megjelent egy szép fiatal pár az 1800-as évek végének korhű öltözetében. Velük egy időben szobalányok és londinerek kezdtek el a vendégek között sürögni-forogni és úgy tenni, mintha ott dolguk lenne. A lány szoknyáját a Berkel logó borította. Lassan oldódtak a vendégek és odabátorkodtak a páros mellé fotózkodni. Közben szelték a finom sonkákat, mortadellát és coppát a Berkel gépeken a prosecco és aperol spritz mellé.

Mindenki meglepetésére a páros mikrofont ragadt és csodálatos hangon énekelni kezdtek. Néhány dal után a vendégeket betessékelték a gyártócsarnokba, ahol egy hosszú, 100 főre felterített vacsoraasztal várta őket. Kiváló hang és fénytechnika, a terem végén egy óriás kivetítő; a hosszú asztalt középen egy színpad szakította meg, az egyik oldalon az olasz partnerek, a másikon a nemzetközi vendégek foglaltak helyet. Az asztaldíszt píros rózsák és a környezetünkhöz illően mindenféle mechanikai fém darabkák, mint csavarok, alátétek alkották. A menü piros lapon a tányérunkon és minden ételben volt valami piros (paradicsom, cékla, málna, eper), a borok szigorúan pirosak (rosé, Cabernet és egy vörös passito desszertbor.) A fogások között egy 5 fős profi táncos csapat és az előbb említett 2 énekes egy időutazásban részesítettek minket dalokban, zenében, táncokban és csodálatos kosztümökben. Minden apró részletekre figyeltek, még a táncosok frizurája, ékszere is korhűen ahhoz az időszakhoz illett, amit éppen felidéztek 20-as, 50-es, 70-es évek és a végén korunk zenéi, dallamai. A beszédek nagyon tömörek és mély tartalmúak voltak.

“Megfizethetetlen az az érték, amit egy 125 éves márka, a Berkel és az őt körülvevő Berkel szenvedéllyel rendelkezők képviselnek.”

A 125. évforduló egy történelmi pillanat, az első partnervacsora a Berkel gyárban, egy csodás élmény és emlék marad.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.