Berkel termékajánló

A Berkel név nem pusztán védjegy, hanem egy életstílus, egy szenvedély, az elegancia és a minőség iránti elkötelezettség. Klasszikus, megbízható és profi gépeinek minden konyhán helye van. Mi is mindig bátor szívvel ajánljuk termékeit, amik a Berkel webshopjából most pár kattintással meg is rendelhetőek.

ProLine VS 25

A ProLine VS 25 professzionális kézi szeletelőgép tökéletes felvágott és főtt hús szeleteléséhez. Késátmérője 250 mm, indítás/leállás kapcsolója LED kijelzővel ellátott. Alkatrészei a tisztításhoz könnyedén eltávolíthatóak. Alumínium termék leszorítóval és rozsdamentes acél szelet terelővel is rendelkezik.

Megnézem

ProLine XS 25

A ProLine XS 25 egy professzionális, kompakt méretű elektromos szeletelő. A VS 25-höz hasonlóan az XS 25 is remekül alkalmas felvágott és főtt hús szeleteléséhez. Megbízható, robosztus alkatrészei könnyen tisztíthatóak. Krómacélpengével, beépített pengeélezővel, műszaki (high-tech) polimer asztalvédővel ellátott.

Megnézem

Volano B114

A Volano B114 egy kézi, lendkerék hajtású szeletelőgép. Késátmérője 319 mm, állványa piros színű, az öntöttvas lendkerék pedig virágmintás. Rozsdamentes acél szelet terelővel, fogadó tálcával, termék mozgató asztallal ellátott, amik a tisztításhoz könnyen és gyorsan eltávolíthatóak. A szeletek vastagsága tized milliméteres pontossággal beállítható. A penge homorú alakjának köszönhetően csak a vágási ponton érinti a terméket.

Megnézem

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.