Trendek és újdonságok a 2024-es Salone del Mobile kiállításról

Április közepén a bútorok világának egyik legnagyobb eseményén, a Salone del Mobile kiállításon jártunk Milánóban. Sok inspirációt és kreatív energiákat szívtunk itt magunkba, a következőkben pedig megmutatjuk, milyen trendekkel és újdonságokkal találkoztunk.

Terasz

A recycling, az újrahasznosítás nagy hangsúlyt kapott: jellemzőek a fenntartható anyagokból készült bútorok, a környezetbarát gyártástechnológia. Voltak gyártók, akik magának a standnak a felépítésénél is külön figyeltek erre.

A zöld természet sok helyen központi szerepet kapott az installációkban, a Nardi és az Ethimo kültéri bútorai gyönyörűen illeszkedtek ebbe.

A pasztellszínek – például a Pedralinál – és az élénk, vibráló árnyalatok egyaránt hódítottak. A színkombinációkra, a kiegészítők, a fények harmóniájára minden esetben nagyon figyeltek. És ami különösen figyelemre méltó volt: különleges növény kompozíciók lebegtek a térben!

A színes szinterezett fém lábak vidám színű textilekkel kombinálódtak, jellemző a kültéri szőnyegek használata és a nádszövet szép alkalmazása.

Iroda

A Caimi standjánál komoly “tárlatvezetést” tartottak, szobából szobára járva mindenhol színes, érdekes installációkat láttunk. Hangelnyelő textilek, lámpák, falpanelek és mobil bútorok, térelválasztók alkottak szép megoldásokat.

A Satelliet kezdetben kis cég volt. Hamar rájöttek azonban, hogy a helyi gyártású és tervezésű bútorokra nagy az igény, ezért saját kollekcióval jöttek ki. Figyeltek a színharmóniákra, szép, puha formájú bútorok és hozzájuk illő buklé textilek jellemzik a darabokat.

Forma és funkcionalitás hangsúlya érződött az Infiniti standján: rakásolható székek, technikai vívmányok, a felhasználók kényelmét szolgáló beépített USB és vezeték nélküli töltők a pad rendszerben, mobiliákban.

A Frezza showroomjában a munka és a privát élet egyensúlya volt középpontban. Olyan bútorokkal találkoztunk itt, amiket egész napra terveztek. Jellemzően szép formatervezésű, funkcionális bútorok.

 

 

 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.