Egy csepp Párizs Gödöllőn

A Coninvest legújabb projektje során Gödöllőn jártunk: a Sophie Patisserie-be segítettek szakértőink kiválasztani azokat a székeket és asztalokat, amik francia bájjal és eleganciával töltik meg a cukrászdát, és nem utolsó sorban egy gyönyörű süteményes pultot is szállítottunk ide, amiben lenyűgözően mutatnak Lehudisz Szófia elbűvölő desszertjei. Vele beszélgettünk a Sophie Patisserie-ről és a Coninvest-tel folytatott közös munkáról.

„A családunk már 30 éve vezet saját éttermet, így elég régen belekerültem a vendéglátás világába. Az étteremben dolgozva jöttem rá, hogy sütni mindennél jobban szeretek. Úgy döntöttem, hogy szeretnék mélyebben is elmerülni a cukrászat rejtelmeiben, így Franciaországban tanultam ki a szakmát.

A Sophie Patisserie francia süteményei mellé egy francia bájjal átitatott cukrászda

belsőt álmodtam meg. Egy csepp Párizst Gödöllőre. A Coninvest budaörsi bemutatótermében pillantottam meg azt az asztalt, ami pontosan olyan volt, amilyet ide képzeltem. Nem is keresgéltem tovább, azonnal lecsaptam rá! Emellé segítettek aztán a Coninvest szakértői kiválasztani azokat a székeket, amiktől az az érzés tölt el minket, ha belépünk a Sophie Patisserie-be, mintha hirtelen Párizsba csöppentünk volna.

Számomra a cukrászda legszebb része a gyönyörű süteményes pult. A mögötte található fehér szekrény volt meg előbb, úgy gondoltam, ennél jobban semmi sem fejezi ki azt a francia bájt és eleganciát, amit képviselek. Ezt csodásan egészíti ki a fehér pult letisztultsága. A pult alatt található még egy hűtő, ez az elrendezés számomra nagyon különleges, még sehol máshol nem láttam ilyet.

A pillanat, amire a cukrászda elkészüléséből a legszívesebben emlékszem vissza, amikor a fehér szekrényhez bekerült a pult és az egész összeállt a szemeim előtt. Előtte nem tudtam elképzelni, milyen is lesz a végeredmény, tényleg az volt a legnagyobb élmény, ahogy láttam, hogy minden a helyére kerül és egészében hogy fest a cukrászda. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, a képzeletemben már meg is jelentek a pultban egymás mellett szépen a különböző desszertek, a színes macaron halmok. Izgatott voltam, hogy végre megvalósíthatom az elképzeléseimet.”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.