Egy különleges közösségi tér megújulása – Scruton

„Minden kivitelezés során rengeteg megválaszolandó kérdés vetődik fel, napi szinten kell meghatározó döntéseket hozni. Jó volt, hogy ezekkel a kérdésekkel mindig fordulhattunk a Coninvest munkatársaihoz is, tudtak velünk együtt megrendelői fejjel is gondolkodni.”

A Scruton konyhájának és bútorzatának megújulásáról, illetve a Coninvesttel folytatott közös munkáról Szűcs Gábor üzletvezetőt kérdeztük.

Milyen elképzelések mentén született meg a Scruton?

A Scrutonnal egy olyan környezetet szerettünk volna létrehozni, melyben otthont teremtünk a konzervatív életmódnak, lehetőséget a megismerésre, a szellemi fejlődésre. Egy olyan teret, ami figyel a környezetére, figyel a lokális értékeire. Folyamatosan frissülő, konzervatív értékrendű könyvkínálatot szeretnénk biztosítani a hozzánk betérőknek: inspiráló környezetben ismerkedhetnek meg a legkiválóbb írók és filozófusok műveivel egy kávé vagy vacsora közben, miközben új ismerősökre is szert tehetnek.

Honnan ered a Scruton elnevezés?

Névadónk Sir Roger Scruton (1944-2020) brit konzervatív filozófus. Munkássága hűen tükrözi azt az értékrendet és mély gondolatiságot, amit a Scruton közösségi térrel is szeretnénk közvetíteni.

A Scruton számára a Coninvest konyhai berendezéseket és bútorokat is szállított. Hogyan kerültek kapcsolatba a Coninvest-tel? Miért őket választották?

Személyes ajánlás útján kerültünk kapcsolatba. Már a közös munka kezdetétől fogva szimpatikus volt a rugalmasság, szakmai felkészültség. A piaci viszonylatban kedvező ár-érték arány is befolyásolta a döntést.

Hogyan zajlott a közös munka, a konyha és a közösségi terek megtervezése?

A közös munkánk a konyhatechnológia megtervezésével indult. A konyha kialakítása során több tényező is kihívást jelentett. A vírus első hullámának megjelenésével a tervezést új keretek között kellett végigvinni. Akkor még újdonságként hatották át a mindennapi munkát a mára már az életünk részévé vált online megbeszélések. Az ingatlan adottságait tekintve is próba elé állítottuk a Coninvest munkatársait: pici helyen kellett egy jól működő technológiát kialakítani.

Milyen elképzelések alapján választották ki a bútorokat? Hogyan segítettek ebben a folyamatban a Coninvest szakértői?

A bútorzat kiválasztása során a belsőépítészeti designhoz igazodva próbáltuk kiválasztani a leginkább ideillő mobíliákat. A design mellett nagy hangsúlyt helyeztünk a funkcióra is. Közösségi térként fontos volt, hogy ne csak egy vendégteret, hanem egy jól variálható, többfunkciós berendezkedést is kiszolgálni tudó bútorzat valósuljon meg.

Minden kivitelezés során rengeteg megválaszolandó kérdés vetődik fel, napi szinten kell meghatározó döntéseket hozni. Jó volt, hogy ezekkel a kérdésekkel mindig fordulhattunk a Coninvest munkatársaihoz is, tudtak velünk együtt megrendelői fejjel is gondolkodni.  A burkolatok kiválasztásakor elkísértek minket a bemutatóterembe is, ahol anyagmintákkal tudtuk összeegyeztetni a burkolatokat a mobíliákkal.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.