French & Fries

Az örökzöld világsztár

Az olajban sütés kifinomult változata: Frymaster

Lejáratták, bűnbakot csináltak belőle és kikiáltották a fekete báránynak, holott csak meg kell ismerni. Ha megtanuljuk használni, kedvenceinkből a legjobbat hozza ki az olajban sütés. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy az olaj – súly – hőfok – teljesítmény – idő ötöse tökéletesen össze legyen hangolva és ehhez a Frymaster, mint a kategória meghatározó márkája kiváló megoldásokat nyújt. Ezt igazolja, hogy a világ vezető gyorsétterem láncai is előszeretettel használják.

Az olajban sütés egyik legkényesebb pontja maga az olaj.

Kifinomult automata szűrőrendszerével akár a duplájára is lehet növelni az olaj élettartamát, és hogy tudjuk, mikor kell cserélni, a beépített olajminőség ellenőrző rendszer segíti a jó minőség megőrzését.

Automata olajsütő

Beépített elszívó, biztonságos használat roppant egyszerűen – bemutatjuk az AutoFry gépet

Ha kevés a hely, problémás az elszívás, fontos a biztonság és az egyszerű kezelhetőség, akkor az AutoFry gépét ajánljuk.

Mi a jó benne?

  • az automata sütés zárt térben
  • a 3 lépcsős beépített légszűrő rendszer, melynek révén nem igényel elszívást
  • az Ansul tűzoltó rendszer, mely biztosítja, hogy ne történhessen nagy baj.

Kis alapterület, nagy teljesítmény

Kis helyen elfér. Mérete: 54 × 58 cm

Akár 15 kg sültkrumplit készít egyetlen óra alatt.

Automata olajsütő

Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.