Mert teremteni jó!

Mert teremteni jó!

Pásztor Anna mindig meg tudja lepni a rajongóit. Ha valamibe belefog, az bizonyára sikerre van ítélve, mert mindig 500 fokon ég, és kevés nála lelkesebb és elhivatottabb emberrel lehet találkozni, aki ennyire elkötelezett az ÉLET iránt. És ez úgy látszik, hogy nem csak a zenére igaz, hiszen Anna, Buza Kriszta társproducerrel egy új online csatornát indított, melynek egyik fő témája a gasztronómia.

Buza Krisztát a StyleGroup alapítójaként ismerhetik az olvasók, ami a StyleCommunications reklámügynökség és a MissionLab társadalmi ügyekkel foglalkozó ügynökség mellett még két környezettudatos vállalkozást is magában foglal. A Kitchy Design már több mint 500 HORECA ügyfelet és gasztrofesztivált műanyagmentesített lebomló termékeivel. A Green Design pedig környezettudatos és designdíjas kabinokat és ökoházakat épít.

Pásztor Annát azt gondoljuk, nem szükséges bemutatnunk, hiszen zenei pályája mellett újabban nem csak a főzésért, de a modern konyhatechnológiáért is rajong. Láthattuk Annát a közösségi oldalunkon is már több alkalommal a prémium minőségű Berkel szeletelőink társaságában és céges rendezvényeinken is. A konyhaművészet iránti szenvedély pedig olyan, ami beszippantja az embert, mert ebben a szakmában rengeteg valódi szépség rejlik. Akadhat olvasóink között is olyan, aki korábban egy tojásrántotta elkészítését is kihívásnak érezte, aztán történik valami, miután az ember hirtelen rájön, hogy egy Jamie Oliver veszett el benne.

Nos, így volt ez Annával is, a lelkesedésének köszönhetően Tv2 MasterChef VIP televiziós műsorban harmadik helyezést ért el, ami annyira fellelkesítette, hogy el is végezte a Culinary Institute of Europe séfiskoláját. Ami igazából Annát érdekelte, az nem csak a gasztronómia, a főzés maga, hanem annak kultúrája és ezen keresztül az a kommunikáció, mely új célok elérését ösztönözte.

Ebben társa lett Kriszta, aki menedzsereként és barátjaként is támogatja ezek elérésében. A három éve tartó munkakapcsolatból ugyanis barátság lett, így a hölgyek – tekintve az energiájukat – nem állnak meg a Gasztronauta című kisfilmeknél, hanem az online vonal mellett az offline-ban is megfogalmaztak már olyan terveket, ami hamarosan valósággá válik. Olyan összművészeti, gasztrokulturális rendezvénytér fog megvalósulni ennek manifesztációjaként, ahol főzőtanfolyamok, koncertek és egyéb kulturális programok kerülnek megrendezésre.

„Mert teremteni jó.” – mondja ezt a témával kapcsolatban Buza Kriszta, aki szerint kettejük között egy valódi szimbiózis valósul meg a közös munkában nap, mint nap azáltal, hogy ugyan mindketten más műfajban élik ki a tehetségüket, de a szenvedélyük közös. A Gasztronauta első adásában a világhírű Sándor Pál filmrendező volt a meghívott vendég, akinek a személyiségéről, humoráról, belső értékeiről oly keveset tudhattunk eddig, és akinek a kedvenc ételeit főzték meg Annáék és a kedvenc filmjét nézték meg közösen a vacsora után. „A minőségi és tartalmas estéhez pedig prémium eszközökre van szükség. – folytatja Kriszta, aki el sem tudta volna képzelni a Berkel finomra szelt sonkaszeletei nélkül a borozgatós vacsoraestet.
A „szeletelők Ferrari-ja” mellett – az este támogatójaként – a Coninvest a forgatásra kényelmes bútorokat és egy bárpultot is biztosított, ezeket az első remek adás kedves képei között meg is lehet tekinteni az alábbi linken:

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.