Álomkonyha luxuskivitelben

Álomkonyha luxuskivitelben otthonunkban

A Marrone új főzőszigetének története 6 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Akkor találkozott a kulináris élvezetekért rajongó Joshua Latner (Mesubim) a Marrone gyár két tulajdonosával, Armando Pujatti-val és Maurizio Fantin-nal. Joshua egész életében rajongott a gasztronómiáért, és egy lelkes amatőr séfnek tartotta magát, aki imád főztjével kedveskedni a barátainak és a családjának. Miután több külföldi projekt után Mykonos-on megvalósította saját álomkonyháját, gondolt egy merészet és megkereste a szakma általa legjobbnak ítélt konyhatechnológiai vállalkozását, a Marrone-t, konzultált néhány Michelin-csillagos séffel és ennek eredményeképpen jött létre a C3000-es modell.

Professzionális konyha otthon

Egy olyan indusztriális előnyökkel rendelkező, egyedülállóan praktikus és kényelmes otthoni főzőszigetet alkottak az ergonómia jegyében, ahol a „wash, cut, cook + rest” (mosás, feldolgozás, főzés + pihentetés) funkciók mindegyike professzionálisan elvégezhető egyazon pulton. Az új Mesubim modell az otthon főzést olyan szintre emeli, hogy ha valaki nem is volt előtte egy született konyhatündér, ezután vélhetően azzá válik. Annyira modern és jól felszerelt, hogy még beépített USB csatlakozókkal is el van látva, hiszen a jó konyha attól jó, hogy minden, főzés közben felmerülő igényünkhöz a megoldás csak egy karnyújtásnyira van. Ezzel időt és energiát is spórolunk, nem beszélve a hatékonyságról, mivel az ergonomikus szemlélet a Marrone gyár szakembereinek elsődleges kritériumaként szerepelt a tervezés során. A finom részletesség és az esztétikum látványra és tapintásra is maga a minőség.

Ez a főzősziget az otthonokban is új alapokra helyezi a kulináris élvezeteket!

A tervezők nem akartak kompromisszumokat kötni, így 6 éven keresztül neves séfek segítségével tesztelték a konyhát, mire megalkották a jelenlegi modellt. A C3000 egy letisztult, komoly erőfeszítések árán létrejött műremek, melynek minden szempontból (ergonómia, egészség, tartósság, professzionalizmus, kényelem, esztétikum) vizsgáznia kellett.

Az alkotói folyamat azonban itt sem áll meg, jelenleg is vannak még bőven jövőbe mutató tervek, elképzelések. Ha egy háziasszony lelki szeme előtt most megjelenik a saját konyhapultja, akkor bizonyára felmerül egy-két olyan részlet, ami jelenleg nem funkcionális, nem megfelelően hatékony, vagy esetleg nem annyira esztétikus. Gyakran elhangzanak olyan mondatok, hogy „bárcsak lenne egy méterrel nagyobb a konyhapult”, vagy „bárcsak itt is lenne egy konnektor”, vagy az, hogy „de jó lenne egy zuhanyfejes csap, ahol könnyebben meg tudom mosni a salátaleveleket”!

Ilyenkor érdemes mérlegelni, hogy mekkora hellyel rendelkezünk, mennyi időt szeretnénk a konyhában tölteni, és hogy mennyit spórol meg nekünk hosszú távon egy esetleges átalakítás, egy új konyha kiépítése. Az ötletelésben természetesen a Coninvest is tud segíteni és most, hogy egy kicsit mindenki több időt tölt otthonában, lényegesen egyszerűbben kivitelezhetőek a különböző munkafolyamatok a tervezéstől egészen az álomkonyha beüzemeléséig.

Jó érzésből, kreativitásból és profizmusból pedig csakis jó dolgok születnek. 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.