Jöttünk. Elértük. Maradunk.

Jöttünk. Elértük. Maradunk.

Nagyon büszkék vagyunk rá. Büszkék, mert sziklaszilárd értékeket képvisel és mégis „törékeny”. A Coninvest Superbrands díjat nyert. És ami igaz a díjra, igaz a Coninvest ügyvezetőjére is. Kertész Mirjam csak alkatában törékeny, de már 27 éve tartja élvonalban cégét.

Mit jelent számodra ez az elismerés, a Superbrands díj?
Meglepett, de nagyon jól esett, hogy a sok munka és erőfeszítés egy mérhető értéket teremtett.
 
27 éve egyengeted a Coninvest brand útját, a vállalatod már egy ideje nagykorúvá vált, de mégis úgy tűnik, hogy minden energiáddal folyton azon dolgozol, hogy még jobbak legyetek. Honnan van benned ennyi energia?
Ha sikerül megtalálnod azt, amit szeretsz csinálni, akkor nincsenek fékek.
 
Mit jelent ez a díj a kollégáknak? Közös sikernek érzik?
Mindenekelőtt a kollégákkal osztottam meg pár képet, néhány gondolatot, és a közvetlen élménybeszámolót. Szerintem joggal büszke rá mindenki.
 
Hol díszeleg most ez a kis üveg díj?
Természetesen a bejáratunk mellett, hogy mindenki lássa, aki nálunk megfordul.
 
Lehet-e most hátradőlni, megpihenni egy kicsit egy ilyen elismerés után?
Szó sem lehet róla! Ennek hatására is már jönnek az újabb impulzusok és a kreatív ötletelgetések a kollégáimmal. Gőzerővel készülünk a Sirha kiállításra és a jövő évre. Nagyon sok újdonságunk lesz, élmény lesz róluk beszámolni.
 
Mit jelent számodra a siker szó?
Ez egy nagyon érdekes kérdés. Az egyik, már sajnos elhunyt mentoromat juttatja eszembe, aki azt mondta:
„Akkor leszel sikeres, ha a siker hajt és nem az eredmény! „.
A siker fejben van, te döntöd el, hogy sikeres vagy-e abban, amit csinálsz vagy nem. Ha te sikeresnek ítéled meg magad, a környezeted is annak fog. Egy kicsit olyan ez, mint a boldogság…
 
Milyen jövőt érintő terveid vannak a cégeddel kapcsolatban?
Óriási terveink és vízióink vannak. Mindenekelőtt tanulni kell, fejlődni és még jobban csinálni mindent! Szerencsére egy nagyon jó csapat vesz körül, akikhez minden reggel örömmel lépek be, mert inspirálnak és remélem, én is inspirálom őket. Kinőttük az olyannyira szeretett székházunkat Budaörsön és tervezgetjük azt a cégközpontot, amit fiatal korom óta dédelgetek a fejemben. Egy olyan multifunkciós tér, ahol az esztétika és a funkció találkozik, ahol be tudjuk mutatni, hogy kik vagyunk, mit tudunk, mit szeretünk megvalósítani. Ahol tanulhatunk, fejlődhetünk, edukálhatunk és inspirálhatunk. Szeretném minden kollégámnak megadni azt a munkahelyi körülményt, amiben jól érzi magát, és amiben jól tud dolgozni és teljesíteni. Egyedülálló lesz az országban. Természetesen lesznek „wow” effektek is, ha majd belépnek hozzánk a kedves ügyfelek. Mindig is szerettem a szép tárgyakat, főleg a konyha területén. A gépeink prémium minőségűek, de van néhány alkotás, ami mindemellett egyszerűen csak szép. Ilyen is kell. Szemet, lelket együttesen gyönyörködtető.
 
Ha csak öt szóval lehetne elmesélni a Coninvest elmúlt 27 évét, melyek lennének ezek?
Szerencse, szorgalom, kitartás, alázat, hit.
 
Zárógondolatként, mit üzensz most az olvasóknak, akik közül sokakkal személyes kapcsolatot is ápolsz?Hiszen a személyesség mindig is jellemezte a Coninvest-et, legyen szó munkatársakról vagy az ügyfeleitekről.
Aki eddig elolvasta a cikket az jelentkezhet nálam egy ingyen szeletelőgépért… Viccet félretéve, talán azt üzenem, hogy nekem egész életem során öröm volt a munka, minden egyes percét élveztem. Még azoknak a nehéz napoknak is, amikor az irodában nem lehetett hozzám szólni a sok megoldandó probléma miatt, de közben is szerettem őket. Remélem ezt így érezték a kollégáim, és az ügyfeleink is.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.