Mindenhol jó, de legjobb a terasz!

Nyáron mindenhol jó, de legjobb a teraszon!

A terasz szóhoz manapság már nem csak a szokásos képeinket társítjuk, valahogy lett egy többletjelentése is. A teraszos helyek felértékelődtek, újra megteltek élettel. Minden évben van valamilyen irányadó trend a kültéri bútorok dizájnját tekintve, de idén azt vesszük észre, hogy – mint Gombóc Artúr kapcsolata a csokival – lehet szögletes, lehet gömbölyű, lehet kerekded, lehet egyszínű vagy színes, most mindegyiket szeretjük valamiért.

Az első lépés a megfelelő kerti bútorzat

Az egyszerű, letisztult vonalaktól a retrón át egészen a régi, romantikus darabokig vagy a „zerowaste” bútorokig mindenben van olyan, ami szerethető. Persze az egyediséget nélkülöző, eklektikus hatást mi is szeretjük elkerülni, de ízlésesen azért keverhetjük a különböző, anyagokat, formákat, színeket, főleg, ha van hozzá megfelelő tér. A terek kialakításánál a társadalmi távolságtartást figyelembe véve a korábban nyüzsgő teraszok most újratervezést igényelnek, de sok esetben a szemnek nem esik jól a kerthelyiség elszeparált kerti bútorainak a látványa. Ugyanis bárhogy rendezzük, ürességet áraszt. Hangulatos térelválasztókkal viszont remekül feldobhatjuk az adott helyet, a többféle dizájnelem között kedvünkre válogathatunk és az üresség érzetét is meglehetősen csökkenthetjük ezekkel a kis „trükkökkel”. A kedvenceink azok a kis paravánok, melyekkel meghitt boxokat, kellemes kis sarkokat varázsolhatunk az otthoni teraszunkra éppúgy, mint egy elegáns étterem kerthelyiségébe.

Fényárban úszó kertek

Ha a kertben egy kis fényűzésre vágyunk, a vezeték nélküli világítótestekből mindenképpen érdemes beszerezni, mely lámpák meghitt fénye gondoskodik a kellemes hangulatról.

Kiegészítők, finom kárpitok, térelválasztók

A kiegészítők változatos formái, vidám színei a segítségünkre lehetnek abban is, hogy feldobjuk a kissé „poros”, ódivatú kerthelyiséget vagy teraszt. Viszont akkor is gondolkodhatunk a térelválasztó elemekben, ha a nude színű bútorainkat akarjuk kicsit élettel telibbé varázsolni, vagy épp ellenkezőleg: a pasztell árnyalat szépségét akarjuk még inkább kihangsúlyozni. A kárpitok tekintetében nagyon praktikusak azok az anyagok, melyeket könnyen lehet tisztítani, hiszen a szennyeződéseknek a bútorok éppúgy ki vannak téve sok esetben, mint az időjárás viszontagságainak. Így egy komplett nappalit is be lehet rendezni a teraszon, vagy akár egy elegáns lounge sarkot az étterem kerthelyiségében.

Az újrahasznosított műanyag trendi

Ki gondolná, hogy a műanyag is lehet trendi? Kiváltképp, ha újrahasznosított! Az a műanyag, ami szennyező hulladékként tengődne – ellepve szeméttel a bolygónkat – most divatos székként végzi, ráadásul gyönyörű színeket is választhatunk, ami szintén környezetkímélő módon készül az alap zöld prototípus mellett. A gyártási folyamat egy önmagába visszatérő körforgás, ugyanis minden hulladék újrahasznosul, nem terheli a környezetet. És újra eljutottunk vesszőparipánkig, a tudatosságig!

Az elmúlt néhány hónap mindenki számára egy tanulság. A Coninvest munkatársaitis újratervezésresarkallt a folyamat, de a változás néha jó, mert új tettekre inspirál. Amit tehetünk, hogy többet figyelünk egymásra, gondosabban gazdálkodunk az erőforrásainkkal, beleértve a saját testünket, valamint a bolygónkat, mellyel olyan mostohán bánunk néha. Hogy miért olyan fontos erről említést tenni és miért merül fel ebben a témában is? Mert minden kis lépés egy nagyobbhoz vezet és – például egy étterem esetében – ma már mást várunk el a hely teraszától, mint korábban. A terasz „csak” az első lépés.

Let’s go outside!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.