Street Food & Grill by Coninvest

A tavalyi évben rájöhettünk arra, milyen fontos értékelni az egyszerűt is, milyen jó biztonságosan együtt lenni a szabadban, mennyire fel tud értékelődni egy kerti party, amikor étterembe sem mehetünk. Még nem tudjuk, mikor lazítanak a korlátozásokon, hogyan alakul az életünk idén. Abban azonban biztosak vagyunk, a jó idő ebben az évben sem marad el, a … Olvass tovább

A Hotel Gottwald konyhája új professzionális berendezésekkel bővült

A tatai Öreg-tó partján található Hotel Gottwald kedves, családias hangulattal, wellness szolgáltatásokkal, éttermükben pedig klasszikus fogásokkal várja vendégeit. Az étterem fogásai minőségi és saját házi gazdaságukból származó alapanyagokból készülnek, az ételek mellé a hotel saját borászatának borait fogyaszthatják a vendégek. A Hotel Gottwald számára fontos, hogy konyhája a lehető leghatékonyabban üzemeljen, amihez elengedhetetlenek a minőségi, … Olvass tovább

Hotel Gottwald, Tata

A tatai Öreg-tó partján található Hotel Gottwald kedves, családias hangulattal, wellness szolgáltatásokkal, éttermükben pedig klasszikus fogásokkal várja vendégeit. Az étterem fogásai minőségi és saját házi gazdaságukból származó alapanyagokból készülnek, az ételek mellé a hotel saját borászatának borait fogyaszthatják a vendégek. A Hotel Gottwald számára fontos, hogy konyhája a lehető leghatékonyabban üzemeljen, amihez elengedhetetlenek a minőségi, … Olvass tovább

Helló Vidék! Helló Dunaújváros!

A Ristorante Azzari új pizzakemencéje egyenesen Nápolyból érkezett Mindig különös öröm számunkra, ha egy vidéki étterem a Coninvest-et választja. Szeretnénk mi is hozzájárulni a vidéki vendéglátás fejlődéséhez, ezért nagy lelkesedéssel fogtunk hozzá Dunaújvárosban az Azzari étterem konyhájának kialakításához. Komoly kihívást jelentett, hogy a hely adottságai miatt a konyhát és a pizzakemencét a helyiség két végében, … Olvass tovább

Ristorante Azzari, Dunaújváros

Komoly kihívást jelentett, hogy a hely adottságai miatt a konyhát és a pizzakemencét a helyiség két végében, egymástól távol tudtuk csak kialakítani, ráadásul a konyha alapterülete is rendkívül kicsi. A kitűnő tervezésnek köszönhetően azonban minden a lehető legjobb helyre került, minden kézre esik, ahogy sürög-forog az ember a konyhában: a fűszerpolc, a fiókok, az eszközök, … Olvass tovább

Don Pepe, Budapest

Több, mint 20 év kemény munkája, több mint 20 pizzériából álló étteremlánc. 2020-ban megnyerte a Magyar Brands Munkáltatói Márka díját. A Don Pepe mindig is az élen járt, tulajdonosai számára mindig is rendkívül fontos volt a megújulás, a megújítás, a beruházás. A Budafoki úton található üzletüket most egy új, 21. századi, modern termelőközpontba költöztetik át. … Olvass tovább

A magyarok hétköznapi étterme kiemelt magyar branddé avanzsált

A Coninvest által újult meg a Don Pepe termelőközpontja Több, mint 20 év kemény munkája, több mint 20 pizzériából álló étteremlánc. 2020-ban megnyerte a Magyar Brands Munkáltatói Márka díját. A Don Pepe mindig is az élen járt, tulajdonosai számára mindig is rendkívül fontos volt a megújulás, a megújítás, a beruházás. A Budafoki úton található üzletüket … Olvass tovább

B.Braun, Gyöngyös

Mindig nagy öröm számunkra, ha nagyléptékű beruházásokban vehetünk részt, hiszen ezen projektek lehetőséget adnak, hogy bizonyítsuk: a Coninvest a professzionális konyhák elkötelezettje, szakértőink pedig a legmodernebb megoldásokat kínálják megrendelőinknek. Így volt ez a Gyöngyösön végzett munkánk során is, ahol a B. Braun gyár új üzemének konyhája a Coninvest kivitelezésében készült. A német tulajdonban lévő B. … Olvass tovább

Essencia étterem, Budapest

Hamarosan itt az év vége, így eljött az ideje, hogy visszatekintsünk és végiggondoljuk, hogy a nehézségek ellenére mi is volt az, ami mégis mozgásban tartott minket, ami igazi álomprojekt volt. Az Essência Restaurant – Tiago & Éva biztosan az egyik legkedvesebb munkánk volt az idei évben. Tiago Sabarigo és felesége, Jenei Éva régóta terveztek már … Olvass tovább

Granuldisk BIO Granulátum – Egy zöldebb megoldás

Svéd beszállítónk, a Granuldisk elhivatottan kutat olyan megoldások után, amelyek környezetbarát, víz- és energiatakarékos mosogatást tesznek lehetővé. Legújabb innovációjuk, a PowerGranules BIO egy természetes alapanyagokból készült, biológiailag lebomló granulátum, amit a Granuldisk mosogatógépeikhez gyártanak. A PowerGanules BIO a legelső biológiailag lebomló granulátum a piacon. A BIO granulátum a Granuldisk Granule technológiáját a fenntarthatóság terén egy … Olvass tovább

Berkel termékajánló

A Berkel név nem pusztán védjegy, hanem egy életstílus, egy szenvedély, az elegancia és a minőség iránti elkötelezettség. Klasszikus, megbízható és profi gépeinek minden konyhán helye van. Mi is mindig bátor szívvel ajánljuk termékeit, amik a Berkel webshopjából most pár kattintással meg is rendelhetőek. ProLine VS 25 A ProLine VS 25 professzionális kézi szeletelőgép tökéletes … Olvass tovább

Coninvest szakértelem a Budapest Airport új mólóján

Az 1-es móló dizájnját a DVM Group tervezte. A belsőépítészeti elemeket és a díszítést a Magyarországon jellegzetes vizes élővilág, illetve Magyarország, mint a vizek országa ihlette. Az üveg térelválasztók mintái vízbe dobott kő keltette hullámokat idéznek, az egész móló színvilága is természetes árnyalatokból merítkezik. Az 1. móló tervezésénél a fa is kiemelt szerepet kapott – … Olvass tovább

Mert sütni szeretünk!

Szeretünk sütni. Mindennél jobban. Nem véletlen, hogy már több, mint 25 éve teremtünk cukrászüzemeket és konyhákat, amelyeket mindig a lehető legmodernebb konyhai berendezésekkel látunk el. Az inspiráció, az innováció és a szakma iránti elkötelezettség hívta életre cégünket. Hiszünk benne, hogy a modern vendéglátás alapjai a kiváló minőségben és az ötletességben rejlenek. Olyan munkakörnyezetet hozunk létre, … Olvass tovább

Helló Balaton!

Szenvedélyünk a Balaton, így különös figyelemmel kísérjük a balatoni gasztronómia fejlődését. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezen a gyönyörű vidéken több projekten is dolgozhattunk, inspiráló ötleteinkkel, technológiai megoldásainkkal és szakértelmünkkel segíthettük megrendelőinket elképzeléseik megvalósításában. A különböző projektek kivitelezése során szakértőink szorosan együttműködnek partnereinkkel, szerviz csapatunk pedig felügyeli berendezéseink, konyháink állagmegóvását, karbantartását és hosszútávú üzemelését. ‘Helló … Olvass tovább

Gerbeaud kávéház, Budapest

A Gerbeaud-t, egyik, szívünknek kedves, új referenciánkat kis túlzással állíthatjuk, hogy mindenki ismeri. Évtizedeken át volt romantikus randevúk méltó helyszíne, családi ünnepségek igényes színtere – amikor meg akartuk adni a módját a jeles alkalmaknak. Ismerve pedig a Gerbeaud-ház 162 évre visszanyúló történelmét, nem nehéz elképzelni, hogy mennyire örültünk a felkérésnek, ami egy új konyha megtervezése … Olvass tovább

Mandragóra étterem, Budapest

Van egy hely a városban, egy igazi családias étterem, melynek története már több mint 15 évvel ezelőtt kezdődött. A Mandragóra legutóbbi felújítása során konyhájának berendezése nagy változásokon ment keresztül, ebben cégünknek is része volt. A Coninvest egy Angelo Po főzőszigetet és egy Meiko pult alatti mosogatógépet szállított az étteremnek. Ezért is ültünk le beszélgetni a … Olvass tovább

Belga Pékség, Törökbálint

A La Lorraine Európa legnagyobb fagyasztott pékárukkal dolgozó vállalata. Törökbálinti irodájukban egy látványkonyha nyílt, melynek a belsőépítészeti terveit a Coninvest álmodta meg. Nagy Bernadett beszélgetett velünk a La Lorraine hazai pozíciójáról, a Belga Pékségről és további terveikről: Látványkonyha a Coninvest tervezésében a Belga Pékségben  

Egy belvárosi étterem konyhájának története

„A mai világban igazi érték az állandóság. Ritka, hogy egy éttermet a család második generációja vezeti. Azt hiszem, ami igazán egyedivé teszi az éttermünket az a közvetlen, barátságos hangulat. Ezt a kezdeti klubszerű működésből tartottuk meg, miközben fokozatosan fine bistro jellegű étteremmé alakultunk. A Mandragóra történetében mindig is nagy szerepet játszott a vendégekkel való kapcsolatteremtés, … Olvass tovább

Látványkonyha a Coninvest tervezésében a Belga Pékségben

A La Lorraine Európa legnagyobb fagyasztott pékárukkal dolgozó vállalata. Törökbálinti irodájukban egy látványkonyha nyílt, melynek a belsőépítészeti terveit a Coninvest álmodta meg. Nagy Bernadett beszélgetett velünk a La Lorraine hazai pozíciójáról, a Belga Pékségről és további terveikről. Honnan ered a Belga Pékség elnevezése? Ennek a pékség elindulásához van köze, amihez tényleg egészen Belgiumig kell elutaznunk. … Olvass tovább

Helló vidék!

Helló vidék! Huszonhét éve a konyha a szenvedélyünk. Rajongunk a szépen megmunkált konyhapultokért, a modern gépekért, az új technológiákért, és szeretünk lehetetlennek tűnő kihívásokat teljesíteni. Az évek alatt mindig a komplexitásra törekedtünk, így egy megbízás ma már nem áll meg a konyhai tervezésnél és kivitelezésnél, hanem kiegészül a belsőépítészettel, a szerviz- és karbantartási szolgáltatásunkkal. Nyitottunk új … Olvass tovább

„Lépjünk olajra”

„Lépjünk olajra” Pinczés Marianna a Grapoila márka megalkotója, a Coninvest új ügyfele; eszközeik mosogatására is a mi megoldásaink közül választott. A Grapiola számára, úgy tűnik, nincs kompromisszum abban a tekintetben, hogy valami vagy 100%-osan természetes és tiszta, vagy semmilyen. Ez igaz a Grapoila termékek gyártására, az alapanyagokra, a filozófiára és a kész termékek minőségére is … Olvass tovább

Egy présház naplójából

Egy présház naplójából Bizonyára sokan kirándultak már a Szent György-hegyen, a Balaton-felvidék egyik legszebb tanúhegyén. A Lengyel-kápolnával szemben található egy csaknem 250 éves épület, a Tarányi-présház, melynek jellegzetes, parasztbarokk stílusjegyeket hordozó homlokzata a környékbeliek és a kirándulók számára is egy ikonikus színfolttá vált. 1958-ban műemlék épületté nyilvánították, majd a hetvenes évek kifinomultságot mellőző stílusában étteremként … Olvass tovább

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.