Beüzemelés, avagy mi jön a tervezőasztal után?

Beüzemelés, avagy mi jön a tervezőasztal után? A beüzemelés folyamata a munkánk egyik legfontosabb része. E folyamat által válnak valóra az álmok, lesznek kézzel foghatóak a megbeszélt tervek. Ez a folyamat magas szintű szakértelmet és rendkívüli rátermettséget is igényel, mivel a munka során előfordulhatnak előre nem látható helyzetek is. Munkatársunkat, Kovács Dénest úgy tűnik elég … Olvass tovább

Élőben jelentjük: Granuldisk Live Wash

Élőben jelentjük: Granuldisk Live Wash Nemrég újra megmutathattuk, mire is képes a mosogatógépek szuperhőse, a Granuldisk. Gyorsabban és energiatakarékosabban A svéd innovációt ezúttal is Joyce Mattmann képviselte, aki élőben is bemutatta a Granuldisk szupererejét és képességeit. Megcsodálhattuk, hogy az edények mosogatásához – a granulátumos technológiának köszönhetően – a megszokotthoz képest jóval kevesebb vizet, energiát és … Olvass tovább

Két olasz egy csárdában

Két olasz egy csárdában: a Berkel hazai nagykövete Gianni Sosem tartottuk titokban, mennyire szeretjük az olasz dolgokat. De ki ne lenne odáig a friss parmezánért, a legkiválóbb habzóborért, vagy azokért a mesebeli tájakért? A legjobb ízek és illatok világa magas minőségű technológiával és csúcsra járatott design érzékkel jár együtt – ezért is volt nagy öröm … Olvass tovább

Vitorlás étterem, Balatonfüred

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is A családias hangulat és az otthoni ízvilág minden vendég számára azonnal ismerőssé teszi a helyet: itt nem újragondolt fogásokat, hanem nagyanyáink receptjei által készült ételeket fogunk találni. A vezetőség a hagyomány mellett azonban igen nagy hangsúlyt fektet a technológiára is, ezért a gépek … Olvass tovább

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is A családias hangulat és az otthoni ízvilág minden vendég számára azonnal ismerőssé teszi a helyet: itt nem újragondolt fogásokat, hanem nagyanyáink receptjei által készült ételeket fogunk találni. A vezetőség a hagyomány mellett azonban igen nagy hangsúlyt fektet a technológiára is, ezért a gépek … Olvass tovább

Séfműhely Bernáth Józseffel

Séfműhely Bernáth Józseffel Mindig igazi ünnepnap, amikor egy fantasztikus séf a Coninvest háza táján mutatja be tudását. A Séfműhelyt azért is keltettük életre, mert fontosnak tartjuk, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljunk, megismerjük az ételhez való hozzáállásukat, inspirálódjunk, újdonságokkal és ötletekkel felvértezve vágjunk bele a soron következő menüsor összeállításába. Bernáth Józsitól pedig ezt mind meg is kaptuk, … Olvass tovább

Várakozni luxusban

Várakozni luxusban A Coninvest nemrégiben a Budapest Airport VIP várótermét varázsolta át egy sokkal barátságosabb és hangulatosabb, több funkciós térré. Egy letisztult, nyugodt és mégis impozáns helyiség létrehozása volt a cél, ahol hosszabb vagy rövidebb időre megpihenhetnek az utasok. A legmagasabb minőségű anyagokból építkezve, a bézs és a szürke dominanciájával tiszta vonalvezetésű tereket hoztuk létre, néhány kényelmi … Olvass tovább

Csúcstechnológia közel a vízhez: Coninvest a Lukács Gyógyfürdőben

Csúcstechnológia közel a vízhez: Coninvest a Lukács Gyógyfürdőben Nagy megtiszteltetés ért minket, amikor Budapest egyik ékköve és turisztikai mágnese, a Lukács Gyógyfürdő keresett meg minket azzal, hogy gasztronómiai egységeit a mi szakértelmünkkel frissítsék. Ugyan a határidő már a megkeresés időpontjában is szoros volt, a munka zökkenőmentesen és mindenki részéről nagy lelkesedéssel zajlott. A fürdő újdonsült pultján mostantól … Olvass tovább

Mercedes Hovány, Budaörs

Budaörsön a jövő már elkezdődött! 2018. novemberében adták át Budaörsön a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumot, amely jelenleg a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz értékesítési szalonja. A létesítmény belső tereibe asztalokat, büfé berendezéseket, háttér konyhát és konyhai gépeket szállítottunk, mindezt a legkorszerűbb formai és minőségi szempontok szerint. Hozzánk hasonlóan ők sem egy napjainkban alakult vállalkozás, már több, mint … Olvass tovább

Bárdi Autó, Budapest

Új bútorok a Bárdi Autó ebédlőjében A Bárdi Autó Zrt. közösségi ebédlő terében a Coninvest által szállított bútorok kaptak helyet. Az ebédlőben alapvetően a szürke szín jelenik meg és kelt irodai hatást, ezt ellensúlyozzák a kék és zöld színű bútorok. A tér így élénkebbé válik, ahol a munkahelyi ebéd is jobban esik.

Budapesti Német Iskola

Menza helyett igényes sulibisztró Amikor egy új projektben vagyunk és elindul a fejünkben az alkotó folyamat, mi nem csak teret adunk a gasztronómiának, hanem szinte megelevenedik előttünk a kép, ahogy az emberek – akiknek készül – örömüket lelik majd ebben a térben. Megérteni a MIÉRT-et mindig az első lépés. A Német Iskola menzája nem egy … Olvass tovább

Kempinski Hotel, Budapest

Granulátumos mosogatás már a Kempinskiben is! „Mióta ezt a készüléket használjuk, higiéniai szempontból ételeinket és vendégeinket még nagyobb biztonságban érezhetjük.” Roland Holzer (Executive Chef) Egyértelmű volt a Kempinski Hotel Corvinus számára, hogy új mosogatógép vásárlásakor a lehető legjobbat válasszák: a granulátumos technológiával dolgozó Granuldisk nem csupán tisztábbra varázsolja az edényeket, hanem elődeinél sokkal környezetbarátabb, ami … Olvass tovább

Audi G8

Az Audi Hungaria mellettünk tette le a voksát A Coninvest az Audi több különböző helyszínén is valósított meg izgalmas projekteket. Az Audi teljes gyártási folyamatát lefedő győri motor- és járműgyára több, vadonatúj, luxust idéző munkatársi büfét nyitott a gyár területén, melyek kivitelezésével a Coninvestet bízta meg. Az SB-Markt névre keresztelt, széles termékpalettát és ebédidőben meleg … Olvass tovább

Stand étterem, Budapest

Egyedi tervezésű borhűtő a Stand Étteremben Szulló Szabina és Széll Tamás Budapesten, a Székely Mihály utcában nyitották meg közös éttermüket, amely a Stand nevet kapta. Az étteremben található borhűtők kettős szereppel rendelkeznek: egyrészt térelválasztóként szolgálnak a konyha és a vendégtér között, másrészt a vendégek a hűtő üvegén keresztül beleshetnek a konyhába és bepillantást nyerhetnek a … Olvass tovább

Premier: Coninvest image film

Premier: Bemutatjuk a Coninvest image filmjét 25 éves születésnapunk alkalmából 25 évet vártunk rá, de megérte. A jubileum alkalmából készítettünk egy kisfilmet, amiben szerettük volna bemutatni a munkánkat és filozófiánkat. Egy percben persze ez szinte lehetetlen, helyet kaptak benne viszont azok a dolgok, amik a legfontosabbak számunkra. Elsősorban az, hogy a nulláról létrehozni valamit semmivel … Olvass tovább

Séfálom rozsdamentes acélon

Séfálom rozsdamentes acélon A Marrone személyre szabható főzőszigetek a Coninvest konyhatechnológiai családjának legújabb büszkeségei. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik elsőszámú konyhai megoldása nálunk is elérhető. Személyre szabott megoldás annak, aki a konyhában is kreatív Az olasz technológia legnagyobb vívmánya a személyre szabhatóságában rejlik: a Marrone termékek minden esetben az adott séf egyedi igényei … Olvass tovább

Caviar and Bull – egy percben

Caviar and Bull – egy percben Büszkék vagyunk ügyfeleinkre! Köszönjük bizalmukat! Az Erzsébet körúton tavasszal megnyílt máltai étteremre persze nem ennyi idő jut: a szigetországból érkező friss halakra, a legjobb argentin marhára és a hozzá illő dél-amerikai borokra egy egész este is kevés lenne, nem beszélve arról a rengeteg munkáról, ami egy vacsora elkészítésével telik Marvin … Olvass tovább

Közösség Coninvest székeken

Közösség Coninvest székeken Sorban nyílnak a közösségi munkahelyek, ahol egy átlagos irodához képest nagyobb szerepet kap a rugalmasság és az alkalmazkodó készség. Ezt a szemléletet a belső terek tervezésekor is figyelembe kell venni, így az újonnan nyílt miskolci Grabovsky Coworking&More esetében is számos innovatív szempontot tartottak szem előtt. Tóth Tímea építész-tervező művésszel beszélgettünk. Mi volt a … Olvass tovább

Tengernyi Séfműhely: halas szeánsz Tischler Petrával

Tengernyi Séfműhely: halas szeánsz Tischler Petrával Nem kellett Tischler Petrának messzire mennie, hogy bebizonyítsa: halból sosem elég. A Budaörsi Halpiac értékesítési vezetője a budaörsi stúdiónkban vezette be a szakmai érdeklődőket a halételek világába – tengernyi inspirációt kaptunk, mondhatnánk, már csak azért is, mert Petra a tengeri halak nagy rajongójaként főzte meg négyfogásos menüjét. Tonhallal kezdődött … Olvass tovább

Bonduelle Food Service, Nagykőrős

Az elmúlt hónapok egyik legmeghatározóbb munkáját a Coninvest a Bonduelle nagykőrösi gyárában végezte. Egy teljesen új konyha és közösségi tér létrehozását bízta ránk a világ egyik legnevesebb cége, ami önmagában is megtisztelő. Arról nem is beszélve, hogy a megrendelő végül elégedetten vette át az újonnan elkészült birodalmat. A Coninvest feladata Több funkciós teret hoztunk létre, … Olvass tovább

Nyers zöldség és internet: ilyen lett a Bonduelle

Nyers zöldség és internet: ilyen lett a Bonduelle Az elmúlt hónapok egyik legmeghatározóbb munkáját a Coninvest a Bonduelle nagykőrösi gyárában végezte. Egy teljesen új konyha és közösségi tér létrehozását bízta ránk a világ egyik legnevesebb cége, ami önmagában is megtisztelő. Arról nem is beszélve, hogy a megrendelő végül elégedetten vette át az újonnan elkészült birodalmat. … Olvass tovább

Samsung SDI Magyarország, Göd

Ami egyszer bejön, azon minek változtatni? Gondolhatta a Samsung vezetősége, amikor a jászfényszarui gyáruk után Gödön is ránk bízták a konyha- és vendégtér kialakítását. Örömmel és nagy megtiszteltetéssel kezdtünk bele a munkába, és az előző – már bevált – receptet felhasználva, a megrendelői igények szerint, átültettük az a jászfényszarui sikert a gödi térbe is. A … Olvass tovább

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.