A konyhaművészet szolgálatában

A konyhaművészet szolgálatában Palágyi Eszter szótárából hiányzik a lehetetlen szó. Nemrég még az egészségéért aggódott az ország, de szerencsére már teljesen jól van, mégpedig olyannyira, hogy új kihívásokkal szembenézve elindult az idei Bocuse d’Or hazai selejtezőjén, ahonnan a második legjobb eredménnyel jutott tovább a következő fordulóba. Eszter felkészülésének helyszíne a Coninvest professzionális konyhája, itt készült … Olvass tovább

A „svédcsavar”

A „svédcsavar” A svéd Granuldisk feketeedény mosogatógépekről már több ízben tettünk említést a közösségi oldalainkon, hírleveleinkben, illetve itt, a weboldalunkon is. Amiért azonban most ismét beszélnünk kell róluk, az nem maga a termék bemutatása, hanem egy olyan sikertörténetről való beszámoló, mely reméljük, hogy példaértékű lesz mások számára is. A történet közel egy évvel ezelőtt kezdődött, … Olvass tovább

Aria Hotel – Liszt étterem, Budapest

Ha az elmúlt 70 évet szeretnénk gasztronómiai szempontból értékelni Magyarországon, akkor eléggé vegyes képet kapnánk. Az utóbbi egy-két évtizedben persze érzékelhetően van fejlődés, léteznek nagyon jó éttermek, ahol nemzetközileg is elismert, kiváló séfek dolgoznak és nem utolsó sorban a modern konyhatechnológia vívmányok is ezt a felfelé ívelő pályát egyengetik. Ugyanakkor az ötvenes években a tömegtermelés, … Olvass tovább

A kovász az „élet varázslata”

A kovász az „élet varázslata” Ha az elmúlt 70 évet szeretnénk gasztronómiai szempontból értékelni Magyarországon, akkor eléggé vegyes képet kapnánk. Az utóbbi egy-két évtizedben persze érzékelhetően van fejlődés, léteznek nagyon jó éttermek, ahol nemzetközileg is elismert, kiváló séfek dolgoznak és nem utolsó sorban a modern konyhatechnológia vívmányok is ezt a felfelé ívelő pályát egyengetik. Ugyanakkor … Olvass tovább

Fiastyúk Udvarház, Csór

A Fiastyúk Udvarház egy egyedülálló hely Csóron, Fejér megyében. Ez nem csak egy étterem és nekünk nem csak egy új projekt volt. Megkapó a hely mögöttes filozófiája az alapanyagokat illetően, mivel ezek legnagyobb részét ők maguk termesztik az udvarház környezetében. Az állatok is a helyi mezőn legelnek, békés, nyugodt miliőben. Az étterem konyhájáról Nagy Krisztián … Olvass tovább

Igaz történet alapján…

Igaz történet alapján… Ergonómia. Ezzel a fogalommal a vendéglátóiparban dolgozók nagy része még csak ismerkedik, de szerencsére azért már szép számmal vannak olyanok, akik helyettünk is “szórják az igét” e tudományág fontosságát illetően. Az ergonómia egyfajta igényesség is a tudatos konyhai tervezésre, ahol az egészséges és kellemes munkakörnyezet biztosítása már egy kimondott alapelvárás a munkáltató … Olvass tovább

Csillagkép és ökogazdaság

Csillagkép és ökogazdaság A Fiastyúk Udvarház egy egyedülálló hely Csóron, Fejér megyében. Ez nem csak egy étterem és nekünk nem csak egy új projekt volt. Megkapó a hely mögöttes filozófiája az alapanyagokat illetően, mivel ezek legnagyobb részét ők maguk termesztik az udvarház környezetében. Az állatok is a helyi mezőn legelnek, békés, nyugodt miliőben. Az étterem … Olvass tovább

Egy mesélő park

Mesélő park 2018 tavaszán kezdődött el annak a konyhának a térbeli kialakítása, ahol ugyanabban az évben karácsonykor már a céges vacsoránkat tartottuk. A Haris család nem veszi félvállról a vendéglátást, egy igazi gasztronómiai élményparkot varázsoltak a Marczibányi téri létesítményből. A projekt részleteiről, a megvalósulásról és a jövőbeni tervekről Haris Gergely mesél. Valahol az első ütem … Olvass tovább

Fagyi tetején a csoki töret

Fagyi tetején a csoki töret 2006-ban nyitott Balatonfüred egyik legszebb panorámájú szállodája, a Hotel Silverine Lake Resort. Ritka volt az olyan év azóta, hogy a szálloda ne kapott volna valami rangos szakmai díjat vagy elismerést, így talán nem véletlen, hogy a Kisfaludy Programban való részvételre is sikerrel tudtak pályázni. A program célja, hogy turisztikai élményelemek … Olvass tovább

Continental Hotel Zara, Budapest

Az UPSTER széria a MEIKO mosogatógépek legvagányabb, legfiatalosabb irányzata. Nagyon könnyű kezelni, a gyártó szerint “nem bonyolítja túl a dolgokat” a konyhában és percek alatt mégis profi munkát végez, ragyogóan tiszta edényeket hagyva maga után. Azért szeretjük a Meikot, mert a professzionális termékeken túl, elnyerte tetszésünket cég filozófiája is, mindemellett látásmódjukra is külön felfigyeltünk, ami … Olvass tovább

UPSTER a konyhai „HIPSTER”

UPSTER a konyhai „HIPSTER” Az UPSTER széria a MEIKO mosogatógépek legvagányabb, legfiatalosabb irányzata. Nagyon könnyű kezelni, a gyártó szerint “nem bonyolítja túl a dolgokat” a konyhában és percek alatt mégis profi munkát végez, ragyogóan tiszta edényeket hagyva maga után. Azért szeretjük a Meikot, mert a professzionális termékeken túl elnyerte tetszésünket a cég filozófiája is, mindemellett … Olvass tovább

NyitniKÉK

NyitniKÉK Az Audi Hungaria G8 épületében található iroda bútorzatának cseréje egy nagyon kedves és izgalmas projektje volt a Coninvest munkatársainak, amit nemrégiben fejeztünk be. Érdekessége, hogy az iroda területének egy részét szerettük volna kicsit érintetlenül hagyni, hogy megmaradhasson egy szokásos “beszélgető helynek”, amit már kellőképpen megszoktak és megszerettek a dolgozók is az idők folyamán. Így lényegében … Olvass tovább

Budaörsön a jövő már elkezdődött!

Budaörsön a jövő már elkezdődött! 2018. novemberében adták át Budaörsön a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumot, amely jelenleg a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz értékesítési szalonja. A létesítmény belső tereibe asztalokat, büfé berendezéseket, háttér konyhát és konyhai gépeket szállítottunk, mindezt a legkorszerűbb formai és minőségi szempontok szerint. Hozzánk hasonlóan ők sem egy napjainkban alakult vállalkozás, már több, mint … Olvass tovább

Uncensored étterem, Budapest

Cenzúra nélkül Marvin Gauci a tulajdonosa annak az étteremnek, amit igazából nem lehet leírni, sem elmesélni, oda el kell menni ahhoz, hogy tudjuk, ez nem a fine dining-ról szól. Egy gardrób ajtón át átutazzuk a fél világot a vacsora közben, ahol nem csak az ízérzékeink, hanem a vizuális képi világunk is megtelik tartalommal. Ez az … Olvass tovább

Don Pepe étterem, Budapest

Több, mint pizza Kevés olyan ember van Budapesten, aki a 90-es években ne járt volna a Nyugati téren (akkor még Marx tér) megnyílt legelső Don Pepe étteremben, vagy ne fűződne hozzá valami kedves emléke két-három évtizeddel ezelőttről. Az étterem 30 éve, 1989-ben nyitott, azóta ugyanazon a helyszínen már bezárt, viszont egy országos méretű étteremhálózat fejlődött … Olvass tovább

Danubius Hotel Annabella, Balatonfüred

Kellemes kapcsolódás Balatonfüreden – Hotel Annabella A Danubius Hotel Annabella kellemes kikapcsolódást nyújt Balatonfüreden. A Tagore sétány végén található szálloda széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. A hotel étterme a Coninvest szakértőinek segítségével újult meg: székeket, bárszékeket, asztalokat és padokat szállítottunk az étterem számára, illetve a szálloda konyháján egy Granuldisk mosogatógép is helyet kapott. A belsőépítészetben visszatérő … Olvass tovább

Hotel Golden Lake Resort, Balatonfüred

2006-ban nyitott Balatonfüred egyik legszebb panorámájú szállodája, a Hotel Golden Lake Resort. Ritka volt az olyan év azóta, hogy a szálloda ne kapott volna valami rangos szakmai díjat vagy elismerést, így talán nem véletlen, hogy a Kisfaludy Programban való részvételre is sikerrel tudtak pályázni. A program célja, hogy turisztikai élményelemek sora jöjjön létre a vendégek … Olvass tovább

Budapest Marriott Hotel

Panorámás reggeli a Marriott Hotelben A Budapest Marriott Hotel lenyűgöző, Dunára néző panorámával várja vendégeit. Ezzel a nem mindennapi látvánnyal a reggelizés is egészen különleges élmény. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a hotel reggeliztetője a Coninvest szakértőinek tervezésében és kivitelezésében készülhetett el.

Barceló Hotel, Budapest

Reggeli a Barcelóban A főváros egyik legnépszerűbb részén, a Király utcában nyitotta meg kapuit a Barceló Budapest. A szálloda reggeliztetőjének megtervezését és kivitelezését a Coninvest csapatára bízta a cégcsoport. Izgalmas és megtisztelő feladat volt ez számunkra, szerintünk a fotók magukért beszélnek.

Haris Park, Budapest

Mesélő park 2018 tavaszán kezdődött el annak a konyhának a térbeli kialakítása, ahol ugyanabban az évben karácsonykor már a céges vacsoránkat tartottuk. A Haris család nem veszi félvállról a vendéglátást, egy igazi gasztronómiai élményparkot varázsoltak a Marczibányi téri létesítményből. A projekt részleteiről, a megvalósulásról és a jövőbeni tervekről Haris Gergely mesél. Valahol az első ütem … Olvass tovább

Présház, Noszvaj

Lehet Budapesten, lehet a Balaton-felvidéken vagy akár Noszvajon is az a hely, ahol egy elképzelés megvalósul. A távolság csak egy tényező, ettől még a tervek valóra fognak válni, bárhol is legyen a célpont. A Coninvest egy nagyon izgalmas munkájáról osztunk meg most részleteket, természetesen képekkel illusztrálva. Présházból közösségi tér Egy lelkes fiatalember gondolt egy merészet, … Olvass tovább

Egy noszvaji présház újkora

Egy noszvaji présház újkora Lehet Budapesten, lehet a Balaton-felvidéken vagy akár Noszvajon is az a hely, ahol egy elképzelés megvalósul. A távolság csak egy tényező, ettől még a tervek valóra fognak válni, bárhol is legyen a célpont. A Coninvest egy nagyon izgalmas munkájáról osztunk meg most részleteket, természetesen képekkel illusztrálva. Présházból közösségi tér Egy lelkes … Olvass tovább

Berkel Balettcipőben

Berkel Balettcipőben A Sonkamester Balettcipő-je az Etyeki étterem belvárosi kis ékszerdoboza. 1948-ban egy balerinának készült e művész kávéház, 2 percre az Operától. Aztán sok mindent átélt, még kocsma is volt egy időben, de ma már – hála új tulajdonosainak – egy olyan helyről van szó, ahol a finom részletekre is maradt kellő türelem és odafigyelés, … Olvass tovább

Menza vs. sulibisztró

Menza helyett igényes sulibisztró Amikor egy új projektben vagyunk és elindul a fejünkben az alkotó folyamat, mi nem csak teret adunk a gasztronómiának, hanem szinte megelevenedik előttünk a kép, ahogy az emberek – akiknek készül – örömüket lelik majd ebben a térben. Megérteni a MIÉRT-et mindig az első lépés. A Német Iskola menzája nem egy … Olvass tovább

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.